Heipparallaa! Syksy se sieltä alkaa tulla kovaa vauhtia ja vähän vaikuttaa jo siltä että kesä on lopullisesti takana.. Ja sää on mitä kamalin. Tässä kumminkin uutta perhettä piristämään tuota kamalaa syysilmaa!

Monia varmaan kiinnostaa perhe Rikyo aikojen alussa, tästä siis lähtee!

Photobucket

Moe Rikyo ja hänen miehensä...

Photobucket

Izumi Rikyo. Tällä parilla on elämänsä aikana monen monta muuttoa talosta toiseen. Myös ero heille tuli aikuiselämänsä keskivaiheilla. Izumi muutti pois. Heillä oli kaksi yhteistä lasta ja siihen siis...

Photobucket

Meroko Rikyo pikkutyttönä, tunnette hänet tällä hetkellä Meroko Caioksena, Emmet Caioksen vaimona. Tyttö oli kaunotar jo lapsena siis.

Valitettavasti kuvaa ei löytynhyt Merokon veljestä, Miosta, joka on myös Moen ja Izumin lapsi. Mioon tutustuitte Perhe Jalovaisen esittelyssä. Moen ja Izumin erotessa mies muutti pois ja Moe otti itselleen kämppiksen, Manu Pyykön. Heille siunautui vahingossa yhteinen lapsi nimeltään Itachi, johon tutuistuitte Perhe Blancon esittelyssä. Valitettavasti Meroko oli ainut, josta oli lapsuuskuva.

Photobucket

Vanhuudenpäivillään Izumi ja Moe muuttivat Caioksien vanhaan talouteen ja rakastuivat uudelleen. (Tosin vahinkosyrjähyppy tuli Moe Rikyolle ja Emil Caiokselle, kiitos siskoni jonka päästin hetkeksi ohjaimiin! Heti kun silmä välttää, hän teki tuhoja arvostetussa Simperheessä..) Siitäkin päästiin kyllä yli.

Se syrjähyppy kuitenkin johti siihen, että Rikyo muutti vuokra-asuntoon.

Photobucket

Pari adoptoi kisun nimeltä Chokonaka.

Photobucket

Photobucket

Vanhusparoilla ei paljoa tekemistä riittänyt, joten he kutsuivat useaan otteeseen lapsensa ja lapsenlapsensa syömään. Tässä vaiheesa Izumikin sai tilaisuuden tutustua vaimonsa lapseen, Itachiin.

Photobucket

Photobucket

Pikkuhiljaa molemmat sitten kuolivat ja epäonnekseni en saanut hautoja talteen.:/ Surullista, olisin halunnut ne naapuruston hautuumaalle.

Photobucket

Surullista myös se, että Chokonaka jäi ypöyksin ja on jälleen vailla omistajaa.

______________________________________________________________________________________

Tässä oli Rikyon perhe. Mio jatkaa siis Rikyon sukua. Pahoittelen, kun selitän niin huonosti, on ihme jos saatte näistä koukeroista selvää:D
Ja pikkuruista ilmoitusta nyt tässä vaiheessa, että olen saanut kaikki 8 teiniä yliopistoon ja vielä olisi esittelemättä kaksi perhettä, joten sen jälkeen pääsemme yliopistoelämään ja suhdesolmuihin mukaan. Enemmän informaatiota sitten tulevassa!

Kommenttia!
Ylhäällä on kyselyä, niille jotka eivät ole sitä vielä huomanneet!:)