Haaai! Täällä taas uutta perhettä esittelisin:) Tämä seuraava perhe onkin jo pitkällä! Jätän selitykset kuviin? Parempi ehkä niin;) Aloitetaan!

Photobucket

Tässä näin upea pari. Valitettavasti yhteiskuvaa aikuisina parista ei löydy. (Eikä lapsuuskuvia, ärsyttävää!) Bea Jalovainen tyttönimi Bea Caios, joka oli esikoinen Caioksen perheessä. Adoptoitu lapsena, joten tyttö tiesi olevansa adoptoitu. Rakastava aviomies Miro Jalovainen on Erika Jalovaisen ja Aatto Jalovaisen poika. Palaamme heihin Nakagawan perheessä!

Kisuli vieressä on Takuto. Lisää tuosta karvakuonosta pian!

Photobucket

Bealla ja Mirolla on tytär Nellie Kaunis ruskeatukkainen tyttö. Hänen poikaystävänsä Mio muutti varhain Jalovaisten perheeseen. Mion vanhemmat Moe ja Izumi tavattiin viime esittelyssä, mutta heistä on tulossa vielä erikseen oma pikkuruinen vanhusesittelynsä. Mio toi mukanaan sen pikku karvakuonon, Takuton.

Bealla ja Mirolla oli juuri ennen vanhuushetkiä syntynyt tyttö, Mia. Kuvia ei ole vauva/taaperoajasta, mutta pian tulee lapsikuvaa!

Photobucket

Nuoret viettivät hyvin villiä elämää vaikka asuivatkin Nellien vanhempien kanssa. Nimittäin kun vanhemmat eivät olleet kotona ja silmä vältti, nuoret olivat toistensa kimpussa - hyvin monella tavalla, kinastellen tai kiehnäten.

Photobucket

Ja niinkuin monet tietävät, vahinkoja sattuu.. Nellie tuli raskaaksi teini-iässä, muttei se nuoria rakastavaisia haitannut. Nellie halusi pitää lapsen vaikka olikin nuori. Kummankaan vanhemmat eivät oikein pitäneet tästä vahingosta, mutta odottivat kumminkin tulevaa lastenlastaan.

Photobucket

Photobucket

Heille syntyi esikoiseksi poikalapsi ja söpöliini sai nimekseen Ren.

Photobucket

Taddaaa! Nellien ja Mion lapsi Ren sekä Nellien sisko Mia. Ren leikki tätinsä kanssa oikein mielellään. Hassua oli se että he olivat kuin kaksoset....:D

 

Photobucket

Photobucket

Mio ja Nellie aikuisina. Yksi ihanimmista pareista kaiketi omasta mielestäni. Moni voikin arvata että näiden kuvien jälkeen Nellie tuli raskaaksi, vaavista ei ole kuvia. Ja tähän päättyi Jalovaisten suku, sillä Nellie otti Mion sukunimen ja he ovat nyt Rikyo. Tästä hetkestä siis. Kirjoituksen nimi on silti Jalovainen vanhempien vuoksi.

Photobucket

Tässä sitten Mia lapsukaisena. Nellie-sisko on sanonut Mialle, ettei tällä ole kiire muuttaa pois kun on kasvun aika. Siitä Mia on mielissään. Olipahan Renilläkin leikkikaveri.

Photobucket

Myös Ren siis kasvoi lapseksi ja erittäin suloinen ja reipas poika hänestä kasvoikin.

Photobucket

Ja tässä toinen poika Jake Rikyo.

Photobucket

Kertomus kissasta: Takuto oli aluksi Moe ja Izumi Rikyon kisuli. Meroko oli esikoinen ja sitten syntyi Mio. Vanhemmat erosivat, Meroko meni yliopistoon ja Moe löysi toisen miehen, joten Mio päätti ottaa Takuton mukaansa, kun löysi Nellien ja päätti suoraan teininä muuttaa Jalovaisille.

Photobucket

Nyt ehkä leikkaa mistä Nellie on tuttu. Nellie Rikyo, hän sai kunnian olla ensimmäinen ChibiSims sivupohjan kuvan sim. Mitähän seuraavaksi perheessä käy?;)

_______________________________________________________________________________________

Tässä jälleen yksi perhe. Saa nähdä mitä tuleva tuo. Tämä on yksi monesta perheistä joita tykkään pelailla. Siksi ikää onkin kertynyt simeille ehkä vähän liikaakin liian nopeasti, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Seuraavaksi sitten Jordaneihin. Perheitä on kaksi joten saa nähdä kumpi ensin;) Jättäkäähän kommenttia!

Aurinkoista Kesää!

~Sayu~