Joo... Elikkä kun perhe sai niin sanotun alkunsa, kuvia en ottanut paljoa yhtään. Loin perheen siksi, että tarvitsin kipeästi poika simiä, jotta saisin yhden tyttösimini naitettua tälle pojalle. Huonoksi tuurikseni sen seitsemän tytön jälkeen syntyi se poika... Ehdin kumminkin naittaa kyseisen tyttösimin toisaalle. Minun tuuriani, ehh?! ^^'

Lukemaan? Kyllä!

Photobucket

Eli kuvassa näkyy perheen äiti Polly Blanco. Naimisissa Jimmy Blancon kanssa. Harmi etten löytänyt kasvokuvia kyseisestä parista, valitettavasti näette heidät lopussa kurttuisina vanhuksina.. Polly ja Jimmy saivat seitsemän tytärtä ja yhden pojan, kuvia kaikista ei valitettavasti löydy, mutta tulen esittelemään heitä tulevissa perheissä, osa on jo naimisissa!

Lapsien nimet ovat: Lizzy, Sally, Bella, Genna, Willa, Missy ja Nella. Poikalapsen nimi (joka muuten ei ole tuo teini kuvassa) on Harry.

Photobucket

Perheen kaksi nuorimmaista ovat kaksosia, vasemmalla Missy ja oikealla Nella. Missy on kaksosista se villimpi. Nella on tällä hetkellä yliopistossa ja Missy asuu miehensä kanssa Nightfall Canyonissa.

Photobucket

Tämä nuori mies on Roy, Gennan poikaystävä (Genna istuu oikealla ja Roy jututtaa sisar Wellaa). Royn ja Gennan oli tarkoitus mennä yliopistoon, mutta vahinkoja sattui toisensa perään ja Genna tuli Roylle raskaaksi. Tällä hetkellä he asuvat Nightfall Canyonissa pienen poikansa kanssa. Wella taas on yliopistossa Nellan kanssa.

Photobucket

Genna rakastavaisten keskellä - Saanko esitellä Blancon perijät. Lizzy Blanco (oikealla) nai Itachi Rikyon, Itachi ottaa Blancon sukunimen. Yleensä peleissäni poika on perijä. Ja joo, joka perheessä on perijä, yleensä esikoispoika.

Tällä hetkellä:

Photobucket

Tässä poikalapsi jota sai odottaa. Harry Blanco asuu vielä kotonaan. Itachi ja Lizzy sekä vanhemmat Polly ja Jimmy asuvat saman katon alla (+Harry). Harry aikoo yliopistoon. Talo on muuten uusi, esittelen senkin myöhemmin. Yksi lempi taloistani!

Photobucket

Polly ja Jimmy Blanco vanhuksina.

Photobucket

Ja onnellisesti naimisissa: Lizzy ja Itachi Blanco

____________________________________________________________________________________________

Kamalaa kuinka epäselvästi saa kirjoitettua näin epäselvistä kuvista! Pahoittelen, yritän parhaani. Blancon perheen lapsikatraasta tulee omia esittelyitä, sillä osa on perustanut jo oman perheen tai on naimisissa. Voin kumminkin paljastaa hiukan; Vennamo, Williams ja 2 Jordanin perhettä. Siinä siis palaillaan tyttäriin.;)

Kommenttia, kuinka moni nyt sitten edes lueskelee!