Tervehdys ja hyvää kesää kaikille. Kesä on hyvässä vauhdissa ja tämän vuoksi päivitystahti on hieman hidasta töiden ym. vuoksi. Pakko myöntää, että vaikka Chibisims sivusto on sims sivu eikä mikään tarina, niin tämä Kohtalokkaita Tunteita tuntuu olevan minulla nyt etusijalla ^^' Löpinät nyt sikseen..

photo 1_zpse0135f2a.jpg

Kauan odotettu kesä oli alkanut vihdoin myös kampuksella. Se toi ehkä opiskeluun hieman lisäpotkua, mikäs sen parempi kuin kirjoitella esseitä tai lukea taitopisteitä auringon lämmittäessä ihoa. Luennnolle tepastelukin tuntui paremmalta lämpimällä säällä.

photo 2_zps4f7e3a4b.jpg

Kuullessaan puhelimen soivan, Harry riensi heti vastaamaan. "Harry Blanco" nuorimies vastasi puhelimeen aurinkoisella äänellä. Puhelimen toisessa päässä vastasi Harryn sisko, Lizzy tuoden veljelleen huonoja uutisia.

photo 3_zpsae80cc25.jpg

Lizzy puhui ja Harry kuunteli tarkkaan. "Olisin halunnut tulla luoksesi käymään, mutta täällä on suurinpiirtein kaaos tällä hetkellä. Remontti ja lapset vievät aikaamme.." Lizzy rupatteli. Lizzy toi hyvin huonoja uutisia Harrylle, sillä heidän vanhempansa Polly ja Jimmy olivat nukkuneet rauhallisesti pois toissa yönä.

photo 4_zps93fd5f44.jpg

Järkyttynyt Harry lohdutteli itkuista siskoaan ja lupasi tulla illalla luennon jälkeen käymään Nightfall Canyonissa. Pitihän hautajaisista ynnä muista järjestelyistä sopia.

Perintöä äidiltään 9 100 simoleonia ja isältään 7 200 simoleonia.

photo 5_zps4e371138.jpg

Ainoastaan Karen jaksoi huolehtia asuntolan ulkoisesta siisteydestä, muut sen sijaan keskittyvät opiskeluun eniten.

photo 6_zps968a95f8.jpg

Giichi soitteli rauhallisesti viulua, sillä se harrastus rauhoitti miehen mieltä. Hän oli kuitenkin miettinyt jo jonkin aikaa yhtä tiettyä asiaa ja päätti ottaa nyt ohjat käsiin tehdessään jotain asian eteen.

photo 7_zps731245f1.jpg

Giichi kolautti ovensa kiinni ja käveli hitaasti hänen seinänaapurinsa ovelle. "Erik, oletko siellä?" Giichi koputti oveen kuullessaan pienen hymähdyksen sisäänastumisen merkiksi.

photo 8_zps7b5a5aaa.jpgphoto 9_zpsdfa4ed48.jpg

Giichi astui sisään ja huomasi serkkunsa olevan innostuneena esseensä kimpussa. "Olisko sulla hetki aikaa vakavalle juttusilleni?" Giichi kysyi. "Vakaville? Niille mulla on aina aikaa!" Erik sanoi heti kiinnostuneesti ja jätti esseensä sikseen - ainakin hetkeksi.

photo 10_zpsd717bf5a.jpg

"Mitenkähän tämän nyt kertoisin.. Vakava, ei ehkä ihan mut.." Giichi sönkötti. "Kerrohan jo!" Erik hoputti, sillä tiesi että nyt luvassa olisi jotain hauskaa. "Tuota... Oon miettinyt, että kosisin Kyokoa.." Giichi aloitti hetken takeltelun jälkeen.

photo 11_zpsf5e77968.jpg

Erik innostui heti serkkunsa ajatuksesta. "Vautsi, te ootte kyllä loistava pari ja kannatan ajatustas!" Erik hihkui. "Toivon vaan että auttaisit mua keksimään jonkun kivan romanttisen tavan kosia. Naiseni kun rakastaa romatiikkaa.." Giichi huolestui.

photo 12_zps8c9972cd.jpg

"Voit olla varma et me keksitään oikeen sopiva romanttinen kosimistapa. Tulit oikeen miehen juttusille!" Erik väläytti kirkkaan hymyn ja he jäivät miettimään romanttisia kosimistapoja.

photo 13_zps359fb531.jpg

Nainen, josta oli kysymys istui nyt shakkipöydän äärellä aavistamatta mitään, rupatellen vain mukavia. "No Karen, ootko löytänyt vielä itsellesi ketään miestä?" Kyoko uteli tädiltään. "Se Oikea osuu kohdalle sitten kun osuu. Niinkuin sulla" Karen vinkkasi Kyokolle.

photo 14_zpsec201466.jpg

Erik, joka oli kovin innostunut Giichin kosimisaikeista, päätti kertoa tästä siskolleen oitis. Erin yllättyi ja oli iloinen serkkunsa puolesta. Ainahan se on ihanaa, kun sukulainen menee kihloihin tai naimisiin.

photo 15_zps111cb0d3.jpg

Harry oli palaillut vierailultaan Nighfall Canyonista. Hänen oli saatava muutama karismapiste opiskelujen vuoksi, niinpä hän päätti harjoitella hautajaispuhettaan peilin äärellä ennen nukkumaanmenoa.

 

 

photo 16_zps2dc96e2b.jpg

Aamu sarasti ja Erin oli aikaisin jalkeilla pakertamassa uutta esseetään. Kello läheni yhtätoista ja Erin muisti Gabyn tulevansa pian kotiin luennoltaan. Erin kipitti alakertaan ja päätti hieman ulkoilla naista odotellessa.

photo 17_zps813fc35d.jpg

Pian Gabriela olikin jo kotitontilla ja Erin nappasi naisen juttusilleen. "Moikka Gaby, miten sujui luento?" Erin aloitti ystävällisesti keskustelun. "Mä tiedän mitä sulla on mielessä Erin, nyt en jaksa" Gaby varoitti heti alkuunsa tietäen mitä serkkutyttö oli sanomaisillaan.

photo 18_zpse0302b04.jpg

"Mä vain ajattelin kertoa sulle että yrittäisit nyt valita miehistäsi Sen Oikean" Erin ehdotti Gabyn alkaen huitoa käsillään. "Ei ei ei Erin, et voi sanoo noin. Se Oikea tulee vastaan kun on tullakseen" Gaby hihitti.

photo 19_zps6e2723b3.jpg

"Toivottavasti säkin löydät kohta jonkun, ettet roiku mun tekemisissä. Yritän sanoo kohteliaasti kulta!" Gaby virnuili ja lähti pois Erinin huokaisten hiljaa.

photo 20_zps10c41d35.jpg

Illalla Gabriela suuntasi puhelimen ääreen ja näppäili numeron. "Moikka, muistat sä mut? Tavattiin yliopistobileissä noin puolisen vuotta sitten ja ajattelin, että sulla olisi näin kesälominasi aikaa tavata minut?" Gaby puheli ja kuullessaan myöntävän vastauksen nainen suuntasi siistiytymään.

photo 21_zps6209e9a3.jpg

Pihalle hiippailikin puolisen tunnin päästä jo ensimmäisessä osassa tavattu nuorukainen Braulio Jordan, jota Gaby tervehtikin hyvin kiihkeästi. (Harry Blanco on hänen setänsä).

photo 22_zps548fb9f5.jpg

Samalla suurin osa porukasta hengaili keittiössä. "Missä Ethan ja Gaby?" Harry kysyi ihmetellen johon Erin vastasi; "Tämä on epätavallista, mutta voin vannoo ettei ainakaan samassa paikassa..." hän muisteli aikaisempia keskustelujaan Gabyn kanssa.

photo 23_zps15466dea.jpg

Gaby tosiaankin vietti laatuaikaa Braulion kanssa. "Haittaako jos unohdin uimapöksyni kotiin?" Braulio virnuili pulahtaessaan lämpöiseen altaaseen. Gaby virnuili miehenalulle takaisin.

photo 24_zps6bf03844.jpg

Ethan taas lueskeli kirjaa huoneessaan omissa ajatuksistaan, ettei kyennyt lähtemään muiden jutusteluihin mukaan. Juorujahan siellä vain olisi mikä ei miestä kiinnostanut.

photo 25_zps81fa54bd.jpg

Gaby taas jatkoi touhujaan Braulion kanssa. "Mihin sinä muka housuja tarvitsisit?" Gaby kysyi suudellessaan Brauliota altaassa hyvään tahtiin. Poika ei saanut sanaa suustaan, olihan hänellä melkeinpä aikuinen nainen sylissään.

 

 

photo 26_zps5d716f20.jpg

Aamulla tyttöset olivat hyvissä ajoin ylhäällä. Suuromalla osalla alkoi luento varhain aamusta, paitsi Erinillä ja Harrylla. "Missä Erik on?" Erin kysyi tytöiltä. "Hän pakertaa esseen kimpussa, sen pitää olla kuulema valmis tän päivän luennolle ja veljesi on myöhässä.." Kyoko nauroi.

photo 27_zps8eea72e8.jpg

Karen oli huomannut miehen tuskaiset ilmeet esseen parissa ja istahti kysymättä alas. "Jos se on noin vaikeeta niin mä voin auttaa.." Karen sanoi. "Tää ei oo mun vahvuus, meidän täytyy kirjoittaa joku tarina..." mies tuskaili.

photo 28_zpsb3d57aad.jpg

"Opiskelet teatteritaidetta joten mitä oletit opiskelulta..." Karen nauroi. Nainen kertoi vinkkejä ja Erikillä oli itseasiassa hyvin hauskaa bruneten kanssa.

photo 29_zpsa7b945f2.jpg

"Pääsit alkuun, mä lähden nyt luennolle" Karen hymyili ja alkoi nousta pöydästä. Erik hymyili leveää hymyään kunnes tajusi että nainen on nousemaisillaan ylös. "Joko sä meet?" Erik kysyi.

photo 30_zps9b43e5ab.jpg

Erik nousi myös ylös. "Kiitti, mulla oli hauska puolituntinen sun kanssa. Ja mä pääsin hyvin alkuun!" Erik kiitteli hyvinkin innostuneesti. "Mitäpä tuosta, autan ilomielin jos tulee vielä ongelmia" Karen vinkkasi silmää ja osoitti ovea ulos lähtiessään.

photo 31_zps21d5c728.jpg

Erin oli auttanut siivoamaan keittiössä likaisia lautasia aamiaisen jäljiltä ja huomannut kuinka Erikillä oli pitkästä aikaa hauskaa. Opiskelun ohella vieläpä. Erin oli nainen joka ymmärsi nämä miesten ja naisten väliset asiat todella hyvin.

photo 32_zps166da385.jpg

Kaikki olivat lähteneet luennoilleen joten Erin päätti istahtaa alas kirjoittamaan omaa esseetään. Pian Erin hätkähti ja huomasi Harryn seisovan vieressään. "Heii, säikäytit mut Harry" Erin sanoi huomaten miehen olevan maassa. "Juteltaisiinko?" mies kysyi vaisuna.

photo 33_zpsba005b39.jpg

Erin nousi ylös ja vei tytön keittiön ulkpuolelle - keitiötädin ei tarvinnut kuulla  mitään vielä, hän oli julma juorilija.

Erin huomasi miehen olevan maassa ja pyysi tätä kertomaan mikä mieltä painoi. Harry kertoi vanhempiensa poismenosta ja Erin tajusi, että se olis uuri isku varmasti Harrylle - tai kenelleppä se ei olisi.

photo 34_zps77f71ec1.jpg

Erin halasi pitkään Harrya keittiön oven suussa, halaus venyi ehkä liiankin pitkäksi jonka jälkeen nainen tajusi irtautua ystävästään.

photo 35_zps3590c372.jpg

"Hautajaiset pidetään uuden jakson alussa, luulen et vasta silloin saan rauhan" Harry vielä sanoi ja parin lohduttavan sanan jälkeen Erin sanoi: "Kaikki hyvin, vanhempasi ovat varmasti saaneet jo rauhan".

photo 36_zpsbbeb6065.jpg

Erin suurinpiirtein kipitti tiehensä ja Harry sen sijaan jäi tuijottamaan pois kävelevää ystäväänsä lämmin tunne sydämmesään.

photo 43_zps685356ba.jpg

Noustessaan ylimpään kerrokseen Erin huomasi Caioksen sisarusten jutustelevan kiihkeään sävyyn. Erin kuuli sanat "asetu aloilleen" ja "rauhoitu", jonka jänlkeen tämä tajusi Giichin yrittävän samaa mitä hän.

photo 44_zpsbb38b1c1.jpg

"Pakko puuttua tähän keskusteluun. Me juteltiin aikaisemmin muistat? Kuuntele nyt edes veljeäsikin!" Erin sanoi - tämä oli epätavallista, sillä hän ei koskaan puuttunut muiden keskusteluihin tällä tavoin. Giichi sen sijaan virnisti saadessaan taustatukea keskusteluun.

photo 45_zpsecb26372.jpg

"Sitäpaitsi alat olla jo tyttöystävä ainesta" Erin väläytti ja Giichi hymähti hullunkurisesti, sillä eihän se ollut totta. "Mieti miten paljon lahjoja saisit mieheltäsi" Giichi houkutteli. Puheenvuoroa saamatta Gaby nyrpisti nenäänsä...

photo 46_zps973bc957.jpg

... kunnes "Ei tää tule kysymykseenkään! Nyt lopetakkaa tämä kokoaikanen holhous!" Gaby huudahti korotettuun äänensävyynsä jonka jälkeen suutuksissaan käveli alakertaan. Hyvä oli yritys, muttei lähelläkään onnistumista?

photo 37_zps8f7c166c.jpg

Erin oli mokoman keskustelun jälkeen käynyt iltaåesulla ja siirtynyt iltapalalle Karenin ja Harryn kanssa. Tytöt jututstelivat kiivaasti päääaineistaan ja esseistään.

photo 385_zpsd4f15072.jpg

Ja vihdoin Harry sai puheenvuoron toisesta pöydästä. "Erin? Sun veljes ei taida olla kunnossa?" hän sanoi pahoitellen jutun keskeyttämistä. Toden totta, Erik oli sammunut ilta annoksensa päälle.

photo 39_zps80e1bf2c.jpg

Ei se johtunut kuitenkaan alkoholista. Tytöt nousivat ylös ja Erin koputti veljeään olkapäälle. "Olisiko sinun aika nousta nukkumaan siitä?" sisko kysyi Karenin kopauttaen toiselle olalle.

photo 40_zpsa7665572.jpg

Naiset katsahtivat toisiinsa kunnes Erik pomppasi pystyyn säikähtäen vimmatusti tilannetta. "Mitä? Mitä?!" hän keikutteli päätään joka suunnalle naamassaan hedelmäsalaatin tähteitä.

photo 405_zps7b049fd2.jpg

"Miesraukka, nenässäsi on hieman vesimelonia" Karen virnisti ja Erik noloissaan hymähti ja putsasi nenäänsä ruuanjämistä muistellessaan illan tapahtumia Harryn kanssa treenaten:

photo 42muisteluillankuntotuokiostasiksivaumlsy_zps04c79d4c.jpg

photo 41_zps989b115c.jpg

"Parasta et meet nukkumaan nyt Erik" miehen huolestunut sisko kehotti ja niin koko asuntola pian unui odottaen seuraavaa päivää.

 

 

photo 47_zps8d56c49f.jpg

Seuraavana aamuna Harry kertoi hullunkurisesta kylmän iltapalan aikana tapahtuneesta kömmähdyksestä Erikin kohdalla. Pojat nauroivat jokainen tapahtuneelle.

Seuraavana aamuna olisi jälleen yksi loppukoe johon pitäisi viimeiset kertaukset kerrata. Giichi tosin tiesi ettei hän meinannut opiskella tänään, vaan hän keskittyisi aivan muuhun.

photo 48_zpseea2cc29.jpg

Hän nimittäin aikoi pitää tänään romanttisen ihanan päivän rakkaansa kanssa kahden. Hän veisi tytön piknikille ja sitten kuuman kesäpäivän kunniaksi porealtaaseen.

photo 49_zps549a485a.jpg

Siellä ei tosin löhöiltäisi, vaan tehtäisiin jotain aivan muuta.

photo 50_zps2665265c.jpg

Onnistuneen aamupäivän sekä treffien päätteeksi Kyoko sai kukkia Giichiltä jotka korostivat kauniisti tämän huonetta. Hän ei voinut olla hymyilemättä, sillä hänellä oli mitä ihanin mies.

photo 51_zps4d0e0d06.jpg

photo 52_zpsb923dc92.jpg

Tällä tavoin pojat opiskelivat seuraavaa aamuyötä varten (Tosissaan loppukoe oli klo 03.00 simien aikaa? Koskaan muulloin ei ole ollut paitsi tällä porukalla jo parikin kertaa.)

Ensimmäisessä kuvassa huomaa kuinka Braulio tuo kukkia jälleen kerran Gabrielalle.

 photo 54_zps072a3439.jpg

Toisen vuoden puolikas käyty ja arvosanat:

Erik - 5
Erin - 5
Ethan - 5
Gabriela - 5
Giichi - 5
Harry - 5
Karen - 5
Kyoko - 5

 

 

photo 55_zpsce54da17.jpg

Kyoko tallusteli Giichin eteen ja herätteli miestään hyvin häkeltyneesti.

photo 56_zpsa55093c3.jpg

Giichi ei voi ymmärtää mitä oli oikein tapahtunut..

photo 57_zpsc80061e4.jpg

... mutta otti sen kuitenkin hyvin mielin vastaan.

photo 58_zps3ad0249d.jpg

Giichi ei voi lopettaa yliopistoa kesken, sillä hän on perijä. Mutta kaikki muuttuu Kyokon raskauden vuoksi.. Joutuuko neito lopettamaan yliopiston kesken ja muuttamaan edeltä Caioksen kartanoon ?

 

___________________________________________________________________________________________

Tosiaan tämä ei ollut suunniteltua, joten joudun muuttamaan juonta jonkin verran ja seuraavassa osassa täytyy edetä suunniteltua nopeammin..

Seuraava: Osa 4. Mitä sinä tunnet?

Kommentteja!

~ Sayu ~