Tässä olisi uusinta osaa. Osa 6 on myös kuvattu ja sekin toivon mukaan päätyy piakkoin tänne jos suunnitelmat menevät nappiin. Osa sisältää sitten pari kirosanaa, oma vastuu;)

photo 1_zps6b678919.jpg

photo 2_zps36facd5a.jpg

photo 3_zps94ddc1a4.jpg

Jokainen oli jo täydessä vauhdissa opiskelemassa uutta tulevaa koetta varten, vaikka olivat palanneet juuri edellisestä loppukokeistaan - kaikki olivat suorittaneet ne siis parhain arvosanoin.

photo 4_zps7dff2442.jpg

Kaikilla ei vain pyörinyt päällimäisenä opiskelu. Harry huomasi Erinin suunnistavan suoraa päätä kirjahyllylle huomaamatta lainkaan miestä takanaan. Harry hiipaili Erinin taakse ja kaappasi naisen sylliinsä ennenkuin hän edes ehti kurkottaa kirjaa ylimmältä hyllyltä.

photo 5_zps445c2695.jpg

"Hei Erin, tehtäisiinkö jotain kivaa?" Harry sanoi, neitokainen hieman säikähti mutta yllättyi samanaikaisesti. "Harry, pelästytit mut!" Erin hihitti miehen käsivarsilla.

photo 6_zpsbefe58ca.jpg

Mitään sanomatta Harry kahmaisi Erinin romanttiseen suudelmaan. Vastarakastunut pari eli omissa mailmoissaan, Erik nimittäin asteli juuri alas ylimmästä kerroksesta ja katsahti nuoreen pariin.

photo 7_zps7a330a98.jpg

"Tämä on niin uutta mulle..." Erik sanoi hiljaa itsekseen kunnes huomsi Harryn käyvän suukottelemaan hänen sisartaan kaulasta - päätti mies lähteä hyvin nopeasti alimpaan kerrokseen. Hän ei halunnut nähdä enempää. On hän silti iloinen sisarensa puolesta, kaikki oli näköjään sujunut hyvin heidän viime keskustelustaan.

photo 8_zps67a1f529.jpg

photo 9_zpscbd444be.jpg

"Harry, mun täytyy lukea" Erin sanoi vihdoin ja viimein. Muhinointia oli jatkunut jo ainakin viisi minuuttia ja Erinin oli pakko tehdä tälle nyt loppu, jotta kerkeisi lukea ennen luentoaan.

photo 10_zps31ce5f8e.jpg

"Kultaa, älä nyt" Harry yritti. "Jos nyt jään halaukseesi, niin sitä jatkuu luennolle asti ja mun täytyy kerrata vielä" Erin huokaisi. Hän oli aivan Harryn lumoissa ja toiste päin.

photo 11_zpsc3a2c54f.jpg

Harry jäi vielä katsomaan Erinin etsiessä kirjaa. Hän oli kuin rakastunut teini. Aivan tämän naisen lumoissa.

photo 12_zps26eea801.jpg

Samaan aikaan Karen, Giichi ja Gaby palasivat luennolta. "Giichi, voitaisiinko jutella? Mulla olisi asiaa" Gabriela pysäytti veljensä. "Totta kai" Giichi suostui ehdottomasti, hänen siskonsa kuulosti jotenkin vaisulta.

photo 13_zps4f5c4c7e.jpg

Gaby alkoi siistiä veljensä neuletta mutisten jotakin, mutta Giichi ei saanut siitä oikein selvää.

photo 14_zps5182fdbd.jpg

"Gabriela! Yritä" Giichi sanoi jämäkästi. "Tuota mä oon miettinyt.. Ethania. Ja itseeni, sekä mun käyttäytymistä.." Gabriela sanoi, mutta hänen puheensa katkeili ja hänen äänensä värisi - kuulostaen siltä että hän katui.

photo 16_zps4edaf046.jpg

"Yritätkö sanoa, että haluut pyytää anteeksi Ethiltä?" Giichi innostui. "No... Jotakin sellaista mun varmaan kannattaisi tehdä?" Gabriela sanoi.

photo 17_zps6634dc99.jpg

"Mutta mua pelottaa etten saa anteeks. Mietiskelin tässä, etten mä oo ollut sille eityisen kohtelias ja mun teot on ollut hirveitä. Mä kyllä ymmärrän jos se ei anna anteeksi" Gaby purki oloaan.

photo 15_zpsce8367d7.jpg

"Mä veikkaan, ettei hän ole muutenkaan pahemmin enää vihainen ja jos pyydät vielä anteeksi, niin se on piste ii:n päälle. Lisäksi hän varmasti on iloinen kun pyydät vieläpä anteeksi itse" Giichi kannusti.

photo 18_zps62ac7b7d.jpg

"Kiitos Giichi" Gaby hymyili. Hän ei tiedä mitä tekisi ilman veljeään, vaikka hän onkin pikkuveli, niin on aina vaikuttanut hänen isoveljeltään.

photo 19_zps8e7186b8.jpg

"Hyvin se menee, älä oo huolissasi sisko" Giichi vielä huomasi sisarensa silmistä huolestuneisuuden ja halasi siskoaan. Gaby hymähti ja nyökkäsi.

photo 20_zps82ef8fdb.jpg

Illalla Erin lueskeli mekaaniikkaa vielä hyvässä tahdissa, kun kyllästyneen näköinen Karen tuli lepäilemään sohvalle. "Eikö opiskeli maistu?" Erin kysyi. Karen huokaisi "Usko tai älä, oon opetellut jo kaiken tarvittavan" hän hymähti.

Karenin opiskelupalkki tosissaan oli jo toisena päivänä ylhäällä asti. Hän omaa hyvät opiskelutaidot?

photo 21_zps1accf328.jpg

Samaan aikaan Ethan ja Harry olivat keskustelemassa porealtaassa. "Siis mulla ja Erinillä menee todella hyvin. Eikö hän ole kertonut? Tehän olette hyviä ystäviä?" Harry kertoi, Ethan oli kysynyt ystäviensä suhteesta. "Toki on kertonut" Ethan hymyili.

photo 22_zpsbd15d5c4.jpg

Ethan päätti kertoa Harrylle mietteistään: "Ajattelin pyytää yhtä tuttavaa ulos kahville. Hän on ollut kiinnostunut musta jo yläaste ajoilta, mut olin silloin Gabyn kanssa. Tai olin ja olin..." Harry hymyili ystävälleen. "Mahtavaa, pyydä ihmeessä jos oot kiinnostunut kyseisestää naisesta" Harry kommentoi.

photo 23_zps9576d88a.jpg

Gaby asteli yläkertaan ja näki Erikin pelaamassa. "Olisiko hetki aikaa Erik?" Gabriela kysyi varoen. Hän ei ollut Erikin suosikki koskaan ollutkaan. Vähän väliä heille tuli kinaa. (Ihan totta, serkukset hyökkäävät toistensa kimppuun..)

photo 25_zps84226617.jpg

"No kerro" Erik sanoi hieman välinpitämättömällä äänellä, mutta oli ihmeissään. Gaby ei koskaan tullut puhumaan hänelle saatika sitten kysymään mitään.

photo 26_zpsbcc5df9d.jpg

"Mietin, että... Tiijätkö missä Ethan on?" Gaby kysyi. Hän oli etsinyt joka asuntolan kerroksen ja käynyt jopa kokeilemassa olisiko hän huoneessaan - tuloksetta.

photo 24_zpsb2faa20a.jpg

"Mitä sä aiot??" Erik kysyi jämäkästi, luullen totta kai että Gabyllä on taas kieroja ajatuksia. "No.. vaikka tää ei nyt periaatteessa kuulukaan sulle.. Niin ajattelin ihan sovinnon merkeissä mennä juttusille.." Gabriela vastasi äänensävyssä ehkäpä hieman ärytystä. Erik kertoi Ethin olevan porealtaassa Harryn kanssa.

photo 27_zpsea243ed8.jpg

Gabriela asteli vielä yhden kerroksen ylös. Syysilta oli kylmä ja korkealla katolla tuuli puhalsi hyvin kylmästi. Hän huomasi kuinka höyry leijui porealtaan kuuman ja houkuttavan veden vuoksi.

photo 28_zps0f131eb4.jpg

"Moikka pojat!" Gaby tervehti muina naisina. Harry ja Ethan tuijottivat Gabya, joka hädin tuskin koskaan tervehti heitä tai tullut juttelemaan pakolla. "Mulla olisi Ethanille asiaa Harry, voitko jättä meidät kahden?" Gaby sai sanotuksi ja Harryn suu loksahti auki.

photo 29_zpsf24341e1.jpg

Harry katsahti kaveriaan ja Ethan nyökkäsi, siinä vaiheessa Harry suostui nousemaan viileään ilmaan.

photo 30_zps0f3d7747.jpg

"Mitä sä meinaat?" Harry uteli Gabyltä. Tämäkin luuli naisen ajattelevan kieroja taas. Harry jatkoi, Gaby ei kerennyt sanoa sanaakaan. "Meinaan sitä että älä pliis jatka taas".

photo 31_zps2e5bc669.jpg

Gabyn mielessä liikkui parikin pahaa ja valittua sanaa, mutta otti tällä kertaa itseään niskasta kiinni eikä sanonut niitä. "Eiks sulla oo kylmä? Nyt on syksy mies hyvä ja sä oot shortseilla!" Gaby sanoi jämäkästi. Harry meni aivan sanattomaksi - hän oli varma että Gaby tiuskisi takaisin. Harry panoi sanaakaan sanomatta sisätiloihin.

photo 32_zps51c52a51.jpg

"Ethan mä en millään viitsisi tulla vaatteisillani sinne, voitko nousta hetkeks?" Gaby sanoi hetken ahdistavan hiljaisuuden jälkeen.

photo 33_zpsa15394f4.jpg

"Täällä on syksy ja on hirmuisen kylmä.. En oikein shortseilla viittisi olla" Ethan sanoi vitsailevalla äänellä, mutta silti aivan pokkana - viitaten ehkä juuri siihen mitä Gaby sanoi Harrylle.

photo 34_zps9a57091a.jpg

"Taidat vittuilla mulle takasin? Mä käyttäydyin hyvin Harrylle, vaikka mulla oli pari valittua sanaa sille äskeisestä.." Gaby huomautti. "Älä Gaby, mä vitsailin...!" Ethan naurahti jatkaen "...sulla oli asiaa?".

"Mä oon vähän aatellu, että mun pitäisi pyytää anteeks.." Gaby yritti sanoa sen oikealla lailla.

photo 35_zpsa0aa9473.jpg

"Mä oon ehkä tainnut antaa sulle jo anteeks" Ethan hymyili ja jatkoi. "Kat ittees, miten sulle voisi olla vihainen - ainakaan kauaa". Gabyllä nousi hymy huulille.

photo 36_zps6f25d793.jpg

Vetäisten syvään henkeä hän vastasi; "Kiitos".

photo 41_zpsd2899825.jpg

"Mutta silti mä olen sulle anteeksipyynnön velkaa" Gaby vielä huomautti ja Ethan nyökkäsi. "Kiitos tästä Gaby, oikeesti. Tämä kyllä merkitsi mulle paljon" Ethan hymyili ja Gaby huomasi hänenkin mielensä virkistyneen tästä.

photo 38_zps9798381a.jpg

"Saako sua halata edes?" Ethan vielä kysyi ja Gaby vastasi myöntävästi.

photo 39_zpsa8cfa7d3.jpg

Ethan kuitenkin nautti kovasti päästessään halaamaan Gabya, hän oli kaivannut sitä. Hän kuitenkin tunteistaan huolimatta päätti tyytyä olemaan naiselle hyvä ystävä - hän aikoi pitää kiinni tästä ystävyydestä.

photo 40_zpsb59cd172.jpg

Vielä hän kehaisi Gabya ja pyysi tätä sanomaan Harrylle, että tulisi takaisin katolle.

photo 42_zps6641f101.jpg

"Mitä Gaby sano sulle? Eikai se yrittänyt mitään?" Harry kysyi. "No äh Harry elä viiti, ei tietenkään. Me ollaan mennyttä ja mäkin oon sen jo käsittänyt!" Ethan sanoi ja Harry naurahti.

photo 43_zps13e17892.jpg

Miehet palasivat aikaisempaan keskusteluunsa - Ethanin mietteistä lähteä treffeille yläastetuttavansa kanssa. Lisäksi Harry kertoi hänen ja Erinin suhteesta.

photo 44_zps64efd417.jpg

Erin oli päättänyt tehdä koko poppoolle iltapalaksi hedelmäsalaattia. He olivat valvoneet nyt hyvin myöhään, eikä keittiöemäntä ollut enää töissä ja kaikki olivat nälissään.

photo 45_zps91e6add3.jpg

photo 46_zpsbc47afcc.jpg

"Erin mä pyysin Ethanilta anteeks.." Gabriela ei voinut olla kertomatta - kuitenkin hyvin hiljaa, sillä ei hallunnut muiden kuulevan. Häntä ei ehkä olisi uskottu. "Mitä?" Erin innostui.

photo 47_zps5098cd7c.jpg

"Hän antoi mulle anteeks ja oli kuulema antanut jo ajat sitten, mutta se kuulema merkitsi sille hirveesti" Gaby sanoi innostuneesti. "Mä oon ylpeä susta Gaby" Erin hymyili, hän huomasi kuinka Gaby vähä niin kuin "aikuistui" tästä kaikesta. "Mitäs sinä ja Harry?" Gaby uteli.

photo 49_zps1b977b0e.jpg

"No tuota.. Todella hyvin itse asiassa. Olemme aika rakastuneita" Erin hymyili. "Nuori rakkaus" Gaby vinkkasi silmää.

photo 48_zpsdeb9bfbc.jpg

"Entä oletko sinä nyt jonkun kanssa?" Erin kysyi. Gaby hymyili; "En nyt. Haluan etsiä Sen Oikean. Ehkä haluaisin tietää mitä rakkaus on" Gaby mietti hymyillen. Ehkä Gabyyn vaikutti se, että asuntolan sisällä alkoi olla niin monia pariskuntia.

photo 52_zps27f9e7e7.jpgphoto 51_zps2445726f.jpg

"Olen todella iloinen et pyysit Eth'iltä anteeksi. Hän ei ehä ole enää niin alla päin mitä ennen" Erin vielä huomautti, mies oli Erinin todella hyvä ystävä.

photo 53_zpsa3f38162.jpg

"Mun mieli keveni todella sen jälkeen" Gaby myönsi.

 

photo 54_zps4ad96038.jpg

Aamulla aikaisin Karen ja Erik päättivät vihdoin rueta haravoimaan. Pian olisi lumet maassa ja keväällä se ei olisi kaunista, kun piha olisi täynnä märkiä ruskeita lehtiä.

photo 55_zps12d51718.jpg

Puhelin pirisi kovaa tahtia ja opiskeleva Gaby ei saanut rauhaa. Pian olisi loppukoe ja hän oli vielä aivan pihalla kaikesta. Hän äkäisesti vastasi puhelimeen ja mukavan kuuloinen mies sanoi soittavansa väärään numeroon. Hän jäi silti suustaan kiinni ventovieraan kanssa ja rupatteli tovin.

photo 56_zpsef93aaa8.jpg

Iltapäivällä luennon jälkeen Ethan päätti tarttua toimeen ja kaivoi osoitekirjastaan tuttavansa Karola Karstan numeron. "Moi! Ethan täällä, pitkästä aikaa. Mietin olisiko sulla aikaa lähteä käymään kahvilla" mies kysyi.

photo 57_zpsc266cc62.jpg

"Hyvä juttu, tavataan pölise ja pänttää kahvilassa" Ethan sanoi ja sulki luurin. "Kenen kanssa puhuit Eth?" Gaby virnisti ilkikurisesti, kun kuuli miehen viimeisen lauseen. "Mulla on treffit!" Ethan virnisti takaisin ja Gaby näytti peukkua ja vinkkasi silmää sanoen; "Tsemppiä!".

photo 58_zpsc0c5922b.jpg

Mies hyppäsi taksiin ja lähti toisella puolella kampusta sijaitsevaan kahvilaan.

photo 59_zps39651883.jpg

Kahvilassa Ethan tietty tarjosi naiselle mieleisensä kahvin ja tekijänä oli Karolan serkku joten alennuksetkin napsahtivat opiskelijalle.

photo 60_zps0e457756.jpg

He juttelivat opiskelu ja töistä. Karola kun ei ollut yliopistolla vaan paiski töitä.

photo 61_zpsfc222ea2.jpgphoto 62_zpse272bada.jpg

Välit kuitenkin lämpenivät ja Karola tunnusti olevansa aina ollut kiinnostunut Ethanista enemmän, muttei uskaltanut tehdä asialle mitään kun  hän tapaili sitä blondia kaunokaista.

photo 63_zpse28c42ad.jpg

Ilta ehti hämärtyä ja Karolan täytyi kiirehtiä viimeiseen junaan, joka veisi tämän takaisin Port Shadowsiin missä hän asui. (Tämä Port Shadows oli myös Ethanin kotinaapurusto).

photo 64_zpsc4ac6b76.jpg

Ethan tilasi taksin itselleen ja Karolalle ja saatto tämän juna-asemalle.

 

photo 65_zpsf241b6fd.jpg

Aamulla aamaiaispöydässä Gaby istahti samaan pöytään Ethanin kanssa. "Miten eiliset treffit sujui? Et ollut illallisella!" Gaby uteli heti. "Hyvin itse asiassa! Sovimme että hän tulee tänä iltana katsastamaan asuntolan ja huoneeni" Ethan sanoi innostuneesti. Gaby onnitteli Ethania, upeaa että hän oli päässyt takaisin raiteilleen.

photo 66_zpsf7d2264d.jpg

"Jääkö Karola siis yöksi? Oliko hänen nimensä Karola?" Gaby kysyi. "No viimeinen juna lähtee kello 20.15 ja hän on täällä 19.00 joten hänen on kai pakko" Ethan mietiskeli - he eivät olleet keskustelleet aiheesta. "Hän jää Eth! Ei hän tänne tulisi vaan tunniksi pyörimään!" Gaby vinkkasi silmää.

photo 67_zps79f16c8e.jpg

"Erik oot koko päivän notkunut mun perässä onko sulla asiaa?" Karen kysyi naurahtaen, Erik oli seurannut häntä kuin hai laivaa joka paikkaan. "No ei mulla oikeestaan" Erik sanoi, Karen tiesi miehen valehtelevan.

photo 68_zps63a03c5b.jpg

Karenin noustessa pöydästä Ethan tuli samoiten perässä. "Haluisitko tulla mun kanssa ylös porealtaaseen?" Erik kuiskasi hiljaa ettei Harry tai keittiöemäntä kuullut.

photo 69_zpsbd330452.jpg

"Mä niin arvasin että sulla on asiaa!" Karen hihitti. "No mennäänkö?" Erik kysyi tarttuen kiinni Karenista ja tämä kuitenkin työnsi varoen miestä pois. "Älä nyt kun täällä on muita" Karen kuiskasi. Heillä kun ei ollut mitään oikeaa parisuhdetta.

photo 70_zps9aa447af.jpg

Ja kyllähän he ylös menivätkin. Erikillä ja Karenilla ei ollut mitään parisuhdetta, joten kukaan ei tiennyt mitään heistä.

photo 71_zps7c839269.jpgphoto 72_zpsc3ff5ccf.jpgphoto 75_zpsf3ceff5d.jpg

photo 76_zps4ae9fe8b.jpg

Alhaalla samaan aikaan oli haravointitakoot, Giichi kuitenkin kuuli jotain meteliä ylhäältä ja yritti kurkkia ylös tuloksetta.

photo 77_zps4ec027cb.jpg

Illalla Ethan odotteli Karolaa ulkosalla ja Erik palaili kotiin luennoltaan. "Mitä sä täällä seisoskelet?" Erik kysyi huomatessaan palelevan Ethanin kuistilla. "Tässä odottelen Karolaa" Ethan vastasi. "Mee sisälle, täällä on järkyttävän koleaa" Erik naurahti.

photo 78_zps3769d5bb.jpg

Karola tuli taksilla parin minuutin päästä ja Ethan tervehti naista hyvin innokkaasti.

photo 79_zps33b20153.jpg

Ethan ehdotti parisuhdetta ja totta kai Karola suostui heti ehdotukseen. Hän sai nyt unelmiensa miehen itselleen vihdoin.

photo 80_zps95ed96d3.jpgphoto 82_zps20d6fd50.jpg

Ja myös Ethan löysi siis itselleen sen jonka kanssa perustaa perheen.

photo 83_zps6373deb4.jpg

Karen oli ensimmäisenä aamukahvittelemassa, sillä loppukoe oli jälleen aamuyöllä klo 03.00 aikaan.

Kolmannen puolikkaan vuoden arvosanat:

Erik - 5
Erin - 5
Ethan - 5
Gabriela - 5
Giichi - 5
Harry - 5
Karen - 5

______________________________________________________________________________________________

Seuraava: Osa 6. Elämässä Eteenpäin

Seuraavassa osassa tapahtuu jälleen jotain odottamatonta, mikä muuttaa kokonaan kulkua. Tässä sitten oli näitä hunolaatuisempia kuvia, huomaatteko eroa? Minä hivenen huomaan (kyseessä siis reunojen silotus).

Piristätkö päivääni kommentoimalla?;)

~ Sayu ~