Heissan! Ensimmäistä kirjoitusta kehiin. Taitoni ovat hieman ruosteessa, joten pahoittelen jo alkuun. Lisäksi naapurustojen nimet ovat luultavasti kummallisia vai miten sen nyt sanoisi...:D

Photobucket

Naapurusto Nightfall Canyon on hyvillä aluillaan oleva pikkukaupunki. Se sijaitsee solassa, mutta siellä on reittejä joita kautta pääsee tiheään kaupunkiasutukseen, sekä hieman rauhallisemmalle alueelle. Nightfall Canyonin voisi oikeastaan luokitella vilkkaan kaupungin ja rauhallisen kylän välille.

(Paljon asukkaita ei ole, mutta vilinää riittää – joka yhteistonteilla sekä asuntotonteilla! )

Photobucket

Tältä näyttää Nightfall Canyon! Pikkukaupungin keskeltäkin kyllä löytyy oma keskusta-alue. Siellä sijaitsee suurin osa yhteistonteista (kaikki sileä katollisia). Sekä useita kerrostaloja.

Photobucket

Näissä kahdessa taloudessa asuvat kaupungin rikkaimmat. (En käytä rahakoodeja!) Talot ovat rakennettu hetki sitten, joten ne ovat uusimmasta päästä. Pihat ovat silti useimmissa rakennuksissa hyvin tyhjiä toistaiseksi.

Photobucket

Tässä siis vasemmalla puolella (musta talo) asuu Nakagawat. Kerron heistä enemmän tulevassa. Ja oikealla puolella kaupungin rikkaimmat – perhe Caios. Kyseinen perhe on ensimmäinen esittelylistallani.

Photobucket

Toinen puoli Nightfall Canyonista – heistäkin tullaan kuulemaan!

Photobucket

Nightfall Canyonin naapurikaupunki Port Shadows sijaitsee rauhallisemmalla alueella. Hyvin kesken-eräinen kuten varmasti huomaatte! Lisää siispä asukkaita, jotta siitä tulisi viihtyisämpi.

__________________________________________________________________

Ja tässä tämä pikkuruinen naapurustonesittely. Ei kovin kummoinen, mutta kunhan näitte alueen. En osaa sanoa mitä seuraavaksi tänne laitan, mutta tuleepahan yllärinä;) Se on kumminkin suunnitteilla!

~ Sayu ~