photo 1_zps5c81e24e.jpg

photo 1-2_zpse718b4b4.jpg

Jokainen opiskeli kovaa tahtia, sillä viimeinen kokonainen lukuvuosi pyrähti käyntiin. Aiheet muuttuivat vain vaikeammiksi ja vaikeammiksi vuosi vuodelta ja porukka stressasi jo viimeisen puolikkaan vaikeuksia, vaikka ensimmäinen puolikas oli vasta edessä.

photo 2_zps9b958afe.jpg

Gaby ei ottanut mitään stressiä opiskelusta - ja uusia opiskelijoita pursusi jo talo täynnä. Jokainen neljännellä vuodella oleva huomasi miten helppoa ensimmäisinä vuosina tosissaan olikin, seurasivathan se sivusta uusia opiskelijoita. Opiskelun sijaan Gabriela stressasi aivan muita..

photo 3_zpsfcb17850.jpg

Harry ei voinut vastustaa tulleen talven kylkijäisiä. Myöhään illalla luennolta palatessaan hän jäi kun jäikin rakentamaan lumiukkoa tavipakkasiin - vieläpä ilman lapasia. Nälkä ajoi kuitenkin Harryn sisään ja hän hutaisikin nopeasti ukon valmiiksi.

photo 4_zps47c96af7.jpg

Sisällä odotti hänen oma rakkautensa Erin. "Mietinkin mihin jäit, oottelin sua iltapalalle.." Erin hymisi ja nosti kaksi annosta hänelle ja Harrylle lähimmälle ruokapöydälle. "Mun oli pakko rakentaa ukko tuonne pihaan" Harry naurahti ujosti.

photo 5_zpsaaba24db.jpg

"Voi että, sä oot niin söpö kun sua vähän lapsettaa. Mäkin oisin halunnut tulla rakentamaan" Erin hihitti poikaystävälleen, hän itsekin haluaisi nauttia talven tuomista iloista, mutta keskittyi enemmn vaikeisiin opintoihinsa.

photo 6_zps41c49803.jpg

"Onhan meillä tulevassa aikaa, pitäs nyt tosissaan skarpata kunnolla opintoihin. Mulla ne vaikeentuu koko ajan entistä enemmän" Harry ryhdistäytyi ja lapsoseta tulikin taas ahkera miehenalku. Erin nyökkäsi ja kertoi olevansa samassa pisteessä omien opintojensa kanssa.

 

photo 7_zps8c690f1a.jpg

Seuraavana aamuna Harrylla ja Ethanilla oli kovatkin keskustelut lukutuvassa. Kukaan ei ollut kuulolla ja Harry uskalsi avata suunsa. "Kosintaa?!" Ethan huudaht. "Shh Eth! Elä paljasta, mä haluun sitä erikoisen tapahtuman! Erin ei saa tietää ja täällä on näitä ekan vuoden juoruilijoita" Harry tuhahti, hän ei luottanut uusiin tulokkaisiin, jotka tulivat heidän ystäviensä tilalle täyttämään asuntolapaikkoja.

photo 8_zps739fdd22.jpg

"Sori. No mä en osaa näistä sanoa. Jessus en ole miettinyt omaanikaan.." Ethan järkyttyi. "Pyh, sulle ja Karolalle se on liian aikaista!" Harry naurahti ja kysyvästi katsahti vielä ystäväänsä. "Miks et kysy Giichiltä? Se kosi Kyokoo jo ja Kyoko on toivoton romantikko. Giichi tietää nää tapaukset" Ethan ehdotti.

photo 9_zps7b06ecfc.jpg

Harryn kohauttaessa olkapäitään Giichi käveli yläkertaan. "Kuulinko mä mun nimen?" rappusilta kuului. "Ethan, hiljempaa! Giichikin kuuli tän jo" Harry huolestui - ei tosin siitä että Giichi kuuli, vaan siitä että joku muu kuulisi. "No kysy nyt siltä saman tien.." Ethan ehdotti. Molemmat luottivat kyllä Giichiin.

photo 10_zps79f5b990.jpg

"Mikä on homman nimi? Ehkä mä osaan auttaa? Mut nopeasti sitten, mun pitää kirjottaa kaksi esseetä jotka on kesken" mies sanoi rennosti, mutta äänestä kuului kiireisyys.

photo 11_zps7477954f.jpg

"Sano romanttisia tapoja kosia. Mä aion kosia Eriniä" Harry kuiskasi hiiren hiljaa varmistaen nyt ettei kukaan kuule. Ainakaan suoraa. "Äh ihana juttu! Mut mistä oletat että mä osaisin.. Mä turhaudun jo siitä kun pitäisi Kyokoa lukea, se on toivoton romantikko" Giichi takelteli.

photo 12_zps31d47ec8.jpg

"No sä kosit jo sitä" Harry huomautti. "Muistat sä tilanteen? Kumpikaan ei halunnu sen tapahtuvan niin" Giichi vaikeroi, hän olisi halunnut siitä romanttisen tavan kuten yleensäkin Caioksen suvussa oli tapana. Miehet jäivät puimaan sitä ja Harry päätyi ujohkoon söpöilyyn, mikä oli periaatteessa heidän kahden juttunsa.

photo 13_zpsf383a70c.jpg

"Giichi, mä oon ettiny sua!" Gaby sanoi vakavin sanoin. "No johan on, kaikki tarvii mun apua! Äkäiseen sitten, olen menossa kirjastoon" Giichi naurahti.

photo 14_zps2b6d86f7.jpg

"Mä soitin porukoille ja isä on raivona. Aslak ei meinaa käydä yliopistoo loppuun saakka - mun vuoksi mikä on aika ihanaa - anyway isä ei yhtään hyväksy asiaa!" Gabriela selitti henkeäkään vetämättä välissä. Tämän vuoksi Gaby ei ehtinyt stressata opiskeluaan yhtään.

photo 15_zps906c8751.jpg

"No älä välitä siitä, sä et oo kuitenkaan perijä. Ymmärrän toki että meidän suvussa miehien yliopiston keskeyttämistä tai sen kaltaista katsotaan pahalla. Mutta ei ne voi asialle mitään, se on teidän elämä" Giichi rohkaisi. Caioksen suvussa jokaisen lapsen, puolison jne. täytyisi käydä ylipisto, ellei jotain pahaa tapahdu. (raskaus esimerkiksi)

photo 16_zpsf4688aaa.jpg

"Jos mä vaan kapinin niinkun aina" Gabriela naurahti, kiitti veljeään ja lähi rallatellen pois. Tuolla naisella ei pitkään huolia vaikuta olevan.

photo 17_zpsfba9275e.jpg

Harry istuskeli yläkerrassa Eriniä odottaen. Hän oli hermostunut, hyvin hermotunut. Hän halusi kosia naista mahdollisimman nopeasti, että saisi huonon olonsa pois. Hän halusi viettää lopun elämänsä tämän naisen kanssa.

photo 18_zpsc2acf328.jpg

Pian Ethan ja Erin yhdessä kapusivat yläkertaan sohvalle tv:n ääreen. "Mä tota käyn vessassa.." Harry takelteli noustessaan ylös ja silmäilevän ystävänsä suuntaan. Hän käveli Erinin taakse viittoen jotakin Ethanille, miehen oli hankala tajuta aluksi mitä Harry tarkoitti, mutta lopulta tajusi.

photo 20_zpsbf8957e3.jpg

"Mä taidan mennä nukkumaan!" Ethan huudahti. "Selvä homma Eth, öitä!" Erin hymyili. Harry hiippaili pian Ethanin paikalle, mutta tällä kertaa uusi opiskelija oli vallan ut toisen puolen sohvasta.

photo 21_zps244eb7dc.jpg

"Mä tästä painun myös pehkuihin" Erin sanoi noustessaan sohvalta. "Ää.. Älä vielä" änkyttävä Harry nousi ylös. Tumma uusi nuorukainen painaisi kaukosäätimestä virtanäppäintä ja laittoi tv:n kiinni.

photo 22_zps372abf55.jpg

Harry huomasi uuden tulokkaan poistuvan paikalta ja tarrasi Eriniä kädestä kiinni. "Mulla on eka asiaa, mee sitten nukkumaan" Harry huomautti ja Erin nyökkäsi kummastellen mikä tätä vaivasi.

photo 23_zpscbeb699e.jpg

Syleilyynsä kaapaten Harry muistutti Eriniä; "Tiedäthän sä että mä rakastan sua?" mies kysyi.

photo 24_zps43dd2520.jpg

"Totta kai" Erin vastasi jolloin samaan akaan Harry siirti naista parikymmentä senttiä kauemmas hänestä itsestään. Erin kummasteli mikä Harrya oikein vaivasi, hän oli ollut hyvin omituinen.

photo 25_zps94f0ae1d.jpg

"Harry, mua vähän pelottaa toi sun..." Erin oli sanomassa kunnes Harry kiskaisi taskustaan samettisen rasian.

photo 26_zps71261366.jpg

"...käytös.. Jestas!" Erin sanoi sanotuksi lauseensa loppuun ja jatkaen sitä samoin tien. "Erin Nakagawa, mä haluan sut omakseni nyt ja aina" Harry sanoi.

photo 27_zps126faae5.jpg

Mies avasi rasian ja Erin ei vain saanut sanaa suustaan ihaillessa kimaltelevaa timanttisormusta.

photo 28_zpsc569d248.jpg

photo 29_zps9aa7d70d.jpg

Haukkoen pari kertaa henkeä Erin nyökähti. Hän ei saanut sanaa suustaan. Harry pujotti itse kihlasormuksen Erinin sormeen.

photo 30_zpsef1762ee.jpg

Jonka jälkeen Erin hypähti miehensä syleilyyn. "En mä osanut oottaa, tai olithan sä vähä kummallinen!" Erin kikatti, hän oli onnesta mykkä.

photo 31_zps3a7ef44e.jpgphoto 32_zpsfbfdcbf0.jpgphoto 33_zps4caaf997.jpgphoto 34_zpsdadd8a54.jpg

Näin sai taas yksi onnellinen pariskunta sormukset sormiinsa ja lupautuivat viemään toisensa vihille vielä yliopiston jälkeen.

photo 35_zps6dad7fa0.jpg

Sisarukset olivat jääneet pelailemaan palloa iltamyöhään ulkosalle. Giichi huomasi Erinin lähestyvän onnellisen näköisenä ulko-ovesta ulos ja suoraan sisaruksia kohti.

photo 36_zpsba294f17.jpg

Erin juoksenteli Gabyn taakse ja säikäytti tämän kiljahduksellaan. "Gaby!"

photo 37_zps45815f63.jpg

Giichi piteli palloa - eihän hän vitsinyt heittää sitä suoraan päin tyttöjä. Mies huomasi katsoa Erinin nimetöntä ja siinä kimalteli sormus, Harry oli siis kosinut!

photo 38_zpsa50dcf79.jpg

"Mä oon kihloissa, Gaby mä oon kihloissa!" Erin kiljui kurkku suorana keskellä talvista asuntolan pihaa. "Älä oikeesti! Ihanaa!" Gaby kiljui yhtä innoissaan.

photo 39_zpse8cb4dce.jpg

Gabriela halasi Eriniä tiukasti, hän oli hyvin onnellinen serkkunsa puolesta.

photo 40_zpse6f54094.jpg

"Saanko mäkin halata? Onneksi olkoon serkkutyttö!" Giichi pyysi ja Erin otti halauksen vastaan.

photo 41_zps6e21bcfd.jpg

Erin pyysi Gabrielaa jo nyt morsiusneidoksi, vaikka meni vasta kihloihin. Gabriela suostui ehdottomasti ja Giichi liukeni kiljuvien naisten luota sisätiloihin.

photo 42_zpsa51bd343.jpg

Erin lueskeli lempikirjaansa loppu illan omassa huoneessa hyvin onnellisin mieli. Hän saisi pian aloittaa elämänsä unelmiensa miehen kanssa.

 

photo 43_zpsa8f13532.jpg

Varhain aamulla Ethan oli ensimmäisenä jalkeilla. Hän suunnisti naapurihuoneen ovelle ja koputti hiljaa puiseen oveen. Hän ei halunnut herättää Harrya, mutta mies oli aina aikaisin ylhäällä ja Eth päätti koittaa onneaan.

photo 44_zps871a3dfa.jpg

Kuullen myöntävän äänen, mies astui sisään. Huoneessa olikin vuodettaan petaava Harry. Ja täysin hereillä.

photo 45_zps91737903.jpg

"Hei Eth, miten sä näin aikaisin oot ylhäällä?" Harry kysyi pätään käänteän.

photo 46_zpsff5d6272.jpg

"No, ootko sä kihloissa?" Ethan ei saanut muuta sanotuksi, hänen äänensä kumpusi intoa.

photo 47_zps0e8b9af4.jpg

"Oonhn mä" Harry hymyili ja kertoi sitten koko kohtauksen, mitä Erinin kanssa eilen tapahtui.

photo 48_zps5e46b420.jpg

Ethan halasi ystäväänsä ja onnitteli tätä syvästi. Harry sen sijaan käski Ethanin lähteä aamiaiselle tämän seuraksi, jotta mies voisi puolestaan kertoa tästä ja Karolasta.

photo 49_zps76284360.jpg

photo 50_zps56e1cb78.jpg

Ethan kertoi kuinka Karola ei kaivannut parisuhdetta, mies ei tiennyt mtiä tehdä. Harry neuvoi tätä ottamaan ihan rauhallisesti Karolan suhteen ja antaa ajan näyttää.

photo 51_zpsd2e4f01d.jpg

Myö loput asustelijosta kipittivät alas aamiaiselle.

photo 52_zps88fcf1c0.jpg

photo 53_zps0df961a3.jpg

Gabriela kertoi pyytävänsä tänään Aslakia muuttamaan tähän asuntolaan - ainakin siksi aikaa kunnes Gaby oli valmistunut. Erin mietti sen olevan huippu idea - hän haluaisi tutustua tähän Gabyn sydämen valloittajaan paremmin.

photo 54_zps40c90e10.jpg

"Erin, mä oon ettinyt sua! Mulla on sulle asiaa!" Gabriela etsiskeli iltapäivällä Eriniä hyvinkin pitkään.

photo 55_zpsad5ebb0d.jpg

Erin katsoi kysyvästi ja nousi ylös. Gaby tallusteli Erinin eteen.

photo 56_zps1106490b.jpg

"Kihlajaislahjaa, se on sulle ja Harrylle!" Gaby kiljaisi innoissaan.

photo 57_zps43634505.jpg

photo 58_zps51fce7c3.jpg

"Gaby mitää?! Ei sun ois tarvinnut! Meinaan, kiitti tosi paljon!" Erinin silmistä tihkui iloisuus. Gaby oli nykyään hänelle yksi rakkaimmista ihmisistä - eikä vain lahjan vuoksi.

photo 59_zpsb9c426de.jpg

photo 60_zps1b6172f1.jpg

Gaby pyysi avaamaan sen heti ja sieltä paljastui todella todella kallis maljakko. Erin ei ollut uskoa silmiään, se oli kuulun Sims-luojan kalleinta laatua maljakoissa. Erin rryntäsi heti kertomaan Harrylle ja esitteli sen miehelleen.

photo 61_zps5dbe7bef.jpg

Gaby oli yksinään tanssahtelemassa musiikin tahdissa. Harry pyysi yhtäkkiä liittymään seuraan ja Gabylle kävi se, vaikka se tulikin aivan puun takaa.

photo 62_zpsd1d297c8.jpg

"Kiitos muuten kihlajaislahjasta. Se oli upea" Harry kiitti hieman ujosti. Gaby tajusi, ettei hän Harrynkään silmissä ollut enää nyt niin paha ihminen.

photo 63_zps06064cae.jpg

photo 64_zpsc1f62dc1.jpg

"Ollos hyvä, parhainta mun tärkeimmälle ystävälle ja naiselle, Erinille!" Gaby sanoi ja Harry naurahti nyökäten, ajattelihan mies aivan samoin kuin Gaby.

photo 65_zpsa1cd5be3.jpg

Aslak saapui illemmalla kello viiden aikoihin pihamaalle ja Gabriela tervehti miestä intohimoisesti. (Ethan oli näköjään ollut lumiukko painissa..)

photo 66_zps9a38e610.jpg

photo 67_zps851c2f05.jpg

photo 68_zps547c8b6c.jpg

Gaby loi miehestään kuin uuden. Aslak sai uudet kuteet ja uuden hiustyylin Gabyn avustuksella. Mies ei hiustenmuokkauksen jälkeen ollut kovinkaan tyytyväinen.. Gaby ainakin oli!

photo 69_zps02ca8cfc.jpg

Giichi viimeisteli viimeisiäkin esseitään. Pian olisi toisiksi viimeinen puolikas mennyt ohi. Ja viimeinen puolikas vuosi lähtisi käyntiin!

photo 70_zpsa45a88b5.jpg

"Miten olisi pieni maljan kohotus sulle ja Harrylle. Mä ostin skumppaa! Tulkaa keittiöön" Gabriela kertoi ja Erin oli kummissaan kuinka Gaby oli valmistellut vaikka mitä.

photo 71_zps6a38c1c6.jpg

"Ihanaa Gaby, teet morsiusneidon tehtäviä jo nyt!" Erin vinkkasi silmää, hän pelleili mutta oli silti iloinen. Gabriela tosissaan oli iloinen ystävänsä puolesta.

photo 72_zps6df7f07f.jpg

photo 73_zps10a448ad.jpg

photo 74_zps8c87bd2c.jpg

Ilta menikin maljaa nostellessa.Giichi uupui porukasta, sillä oli esseensä parissa. Sen sijaan maljankohotuksille tuli useita uusia opsikelijoita.

photo 75_zpsdb30e514.jpg

Aslak ei opiskele - hän siis odottelee Gabya yliopistolta!

photo 76_zpse17ee7fb.jpg

Neljännen vuoden ekan puolikkaan arvosanat:

Erin - 5
Ethan - 5
Gabriela - 3+
Giichi - 5
Harry - 5

Enää puoli vuotta!

_____________________________________________________________________________________________

Saa nähdä milloin saan viimeisen osan ulos! Nimittäin koko porukka on saatu jo Nightfall Canyon naapurustoon! Huh huh mikä tarina pian takana! Viimeistä osaa odotellessa;)

Kommentteja!

~ Sayu ~