photo 1_zpsd83c9b3d.jpg

Kyoko oli saapunut Giichin vanhempien luokse iltahämärissä. Emmet ja Meroko Caios ottivat hänet lämpimästi vastaan esittelemällä ensin suurehkon talonsa - missä Kyokokin asuisi lopun elämänsä.

photo 2_zps1414cef1.jpg

Karen oli voinut monena aamuna pahoin. Kesken rankan urheilun hän tunsi hyvin heikkoa oloa ja ryntäsi katolta suoraan vessaan. Hän huomasi samassa kuinka hänen mahansa oli hieman pyyöristynyt.

photo 3_zps13bafdce.jpg

Hän kävi suihkussa ja puki arkivaatteensa ylle. Neule ei kiristänyt sillä se oli venyvä, mutta siitä huomasi pyöristyneen vatsan hyvin helposti.

photo 4_zpsef375fec.jpg

Karen oli pyytänyt Erikin käymään huoneessaan. "Sulla oli asiaa" Erik astui huoneeseen. "Joo, tuota tiiät vamaan, että hauskuudessakin on vaaransa" Karen aloitti. "Mitenniin, mitä tarkoitat?" Erik kysäisi hieman hämillään. "Erik mä taidan ottaa vauvaa" Karen sanoi ja väläytti lopuksi pienen hymyn.

photo a77fc835-7174-470e-8107-801335b5da5f_zps01130b49.jpg

Erik näytti ensin hieman pelästyneeltä, mutta kosketti saman tien kysymättä Karenin vatsaa. "Onko se mun?" Erik kysyi hymyillen. "No hölmökö oot nyt?" Karen naurahti. "Mitä me tehään nyt?" Erik kysyi. Heillähän ei ollut mitään parisuhdetta.

photo 6_zps05d6c87a.jpg

Erik ryntäsi alakertaan ja törmäsi juuri etsimäänsä henkilöön - Giichin. "Mulla on Giichi asiaa. Haluun sulle sano ihan ensimmäisenä" Erik pysäytti Giichin, joka suunnisti kohti ulko-ovea. Mies kääntyi kysyvän näköisesti.

photo 9_zpse656fb2f.jpg

"Mulla ja Karenilla on ollut jo hetken sellaista pientä säpinää.." Erik aloitti Giichin keskeyttäessä mies: "Joo täällä on vähän juoru kulkenut, häviätte kuulema kahdestaan aina ties minne" Giichi naurahti.

photo 10_zps22810926.jpg

"Giichi, Karen on raskaana" tuleva isä hymyili. "Mitää? Äijä! Me saadaan meidän naiset raskaaks ja jäädään itse opiskelemaan! Onko tää nyt oikein?" Giichi, joka oli saanut Kyokon raskaaksi, huomautti.

photo 11_zps15efa75e.jpg

Kättä lyöden ja halaten miesmäiseen tapaan Erik naurahti: "Me jätetään molemmat kesken".

photo 7_zpsbef899eb.jpg

"Mitä?" Giichi vastasi kysyvästi. "Joo me sovittiin äsken, että jätetään kesken ja mennään hänen luokseen. Mä haluan olla mukana kaikessa tässä. Mä oon tuleva isä. Muutenkaan meidän suvussa ei ole tää nin tärkeää enkä edes jatka Nakagawan sukua." Erik selitti serkulleen - hän ymmärsi täysin.

photo 12_zps1ed5b1c4.jpg

Karen suuntasi Erikin sisaren huoneeseen. Hän oli saanut luvan itse kertoa Erinille, vaikka Erik olikin tämän sisar.Joka tapauksessa naiset olivathan he lähentyneet kovasti ja siksi Karen oli itse halunnut kertoa ja saanut Erikin suostumaan.

photo 14_zps3fc8a641.jpg

Juuri luennolle lähtevä Erin oli aivan innoissaan - hänestähän tulee täti. Karen kertoi Erinille myös molempien lähtevät ja jättävän yliopiston kesken ja nainen ymmärsi täysin. "Tää on upeaa, onneksi olkoon! Saanko mä kokeilla?" Erin onnitteli.

photo 15_zps52d88c47.jpg

"Siitä vaan, kokeile" Karen hymyili. "Mä en tiennyt että te olette parisuhteessa" Erin hymyili ja katsahti Kareniin. "Ei me sovittu mitään, eikä oikein vieläkään olla puhuttu tarkemmin. Mutta me ollaan molemmat aika rakastuneita. Ainakin luulen niin" Karen hymyili.

photo 16_zpsf59e0be7.jpg

"Veliseni kuule! Miks et kertonut!!" Erin sanoi kiusoittelevaan sävyyn veljelleen. "Mitä mitä, kertoiko Karen jo!" Erik kääntyi ja katsahti sisartaan.

photo 17_zpsd6b46ba6.jpg

"No kerto! Onneks olkoon veli!" Erin hymyili.

photo 18_zpsf0364d7e.jpg

"Kiitos" Erik kiitti ja halasi sisartaan joka vastasi lämpimään halaukseen. "Mitä mieltä oot, susta tulee täti?" Erik kysyi ja päästi sisarestaan irti.

photo 19_zps3986b8af.jpg

"Ai että saat mun yhden parhaista ystävistä raskaaks ja muutatte yhteen? Ihanaa!" Erin huomautti ja uhkasi tulla usein kyläilemään.

photo 20_zpsfbee743e.jpg

"Mutta me tästä lähdemme kohta kohti Nightfall Canyonia. Soitan vaan yliopistolle ja sanon et me jätetään kesken" Erik sanoi ja Erin sanoi Karenin jo kertoneen tästä akeista.

photo 22_zps4707ad41.jpg

photo 23_zpsec1f8ad0.jpg

Koko porukka vietti sen puolisen tuntia eteisessä hyvästelemässä Erikiä ja Karenia ja heidän lähtiessä vilkuttelivat vielä hyvästit.

photo 2e8198df-0e06-41bb-bc82-611129278fae_zps34afd123.jpg

Gabriela sai puhelun jälleen mysteerimieheltä, joka oli soittanut väärään numeroon parisen päivää sitten (Tapahtui Osassa 5.). He olivat soitelleen parisen kertaa sen jälkeen ja nyt mies halusi tavata Gabyn. Nainen antoi osoitteensa ja ttämä Aslak niminen sim sanoi tulevansa saman tien.

photo 25_zps827fd159.jpg

Gaby odotteli portailla istuen miestä, jota ei ollut koskaan nähnytkään. Pian mustahiuksinen mies pysähtyi Gabyn eteen ja nainen nousi ylös ja käveli portaat alas. "Sä oot varmaan Gabriela?" mies kysyi.

photo 26_zps114f12b6.jpg

"Kyllä mä oon, Aslak?" Gaby sanoi kysyvästi ja mies nyökkäsi. Gaby ei voinut kuvitella miehellä olevan irokeesiä, hän antoi itsestään erilaisen kuvan puhelimessa eikä olisi koskaan uskonut tällä olevan tuollaista hiustyyliä. Gaby kuitenkin tiesi, että hän saa miehen muuttamaan tyylinsä.

photo 27_zpsb87cb974.jpg

"Oot kyllä kauniimpi kun luulin" Aslak kehui ja Gabriela hihitti mukana.

photo 28_zpsb7b3c3dc.jpgphoto 29_zpsaa08cb5e.jpg

Pari lähentyi tiuhaa tahtia. Aslak oli soitellut Gabylle parikin kerta sen jälkeen kun oli soittanut vahingossa väärään numeroon. Kaksikolla kun riitti juttua ja se luisti niin hyvään tahtiin.

photo 30_zpsd3cd2b06.jpg

Gabriela ei voinut vastustaa Aslakin erikoisia silmiä ja toiste päin, Gabyn hyvin erikoiset punaiset silmät olivat miehen mieleen.

photo 31_zps7966b02f.jpg

"Mä en kyllä yleensä tykkä blondeista" Aslak huomauti ja suuteli sen jälkeen Gabrielaa ja se tuntui naisen mielestä hyvin romantiselta. Ensimmäistä kertaa hän tunsi jotain tämän kaltaista ja hän piti siitä!

photo 32_zps82cc173d.jpg

Ethan odotteli hyvin tylistyneenä Karolan tuloa, nainen kuitenkin saapui hyvään aikaan ovelle ja ovikellon soitto raikui pitkin asuntolaa. Ethan nousi ylös ja men avaamaan naisystävälleen oven.

photo 33_zps256fe29d.jpg

"Miten opsikelut sujuvat?" Karola kysyi. "Upeasti, loppukoe on pian ja tässä vähän jo jännittää, mutta hyvin se menee, mä oon varma!" Ethan kertoi ja painoi sitten huulensa naisen omia vasten.

photo 34_zpsa9c41c4e.jpg

Ethan oli yrittänyt puhua parisuhteesta monet kerrat. "Eikö meillä ole hyvä näin" tämä vastaa aina Ethanille. Mies ei ymmärrä mistä kiikastaa.

 

photo 35_zps5e917ace.jpg

Aamiaispöydässä Ethan kyseli viisaammalta puolelta Karolan käytöksestä - hän itse kun ei tiennyt mitän naisista, hänellä oli vain nuorempia veljiä. "Mistä tää kiikastaa? Eikö hän haluu parisuhteeseen. Hänhän on aina ollut mun perään ihan ylä-aste ajoilta asti? Ethan hätäili. "Hidasta vähän!" Giichi pyysi.

photo 36_zpsdef49924.jpg

"Jos Karolalla on ollut aikasempien parisuhteiden kanssa jotain mistä hänelle on jäänyt traumat" mies jatkoi ja Ethan kuunteli. Giichi oli syönyt jo räiskäleensä, mutta oli ystävänsä apuna. "Tai hän ei oo sitoutuvaa tyyppiä" Giichi huomautti. "No tuhlaanko mä aikani, haluun mäkin joskus kihloihin ja ihan naimisiin!" Ethan sanoi rauhallisesti.

photo 37_zpsdf79d985.jpg

"Mä veikkaan, että Karola hauu edetä vaan rauhallisesti ja et sä saat opinnot eka loppuun" Giichi sanoi. Ethan sanoi ymmärtävänsä, jos asia oli niin. Mutta miksi nainen ei vain puhuisi suoraan.

photo 38_zps59429923.jpg

Pihamaalla taas oli naisjuorut käynnissä. Itse asiassa ei juorut, vaan Gabriela kertoi Aslakista Erinille.

photo 39_zps0f2abc1d.jpg

"Hän siis soitti eilen iltasella ja kysyi osotetta. Aslak tuli sitten tänne" Gaby kertoi eilisiä tapahtumia. "Mitä? Ja mä vaan puuhasin jonkun tyhmän esseen parissa koko illan! Minkä näkönen mies tää oli" Erin uteli.

photo 40_zpse8747f4c.jpg

"No irokeesi oli NOT, mutta tän kasvot, voi että! Mulla oli ihan omituinen tunne koko illan ja se oli niin romantista. Aslakiin ei ole kuulema ikinä oikein iskenyt blondit, mutta mä kyllä iskin" Gabriela innostui.

photo 41_zpscd05a73c.jpg

"Näyttää siltä et meidän Gaby kohta rakastuu" Erin hymyili kauniisti, vihdoin Gaby teki oikein. Gabriela näki Ethanin kävelevän heitä kohti ja päätti kuitenkin pitää mustatukkaisen ihastuksensa vielä hetken omana tietonaan.

photo 42_zps93d27b9e.jpg

"Hän tulee tänäänkin!" Gaby virnisti ja vaihtoi aihetta: "Niin ja sit aattelin vähän uutta hiustyyliäkin koittaa tän jälkeen!". Erin kummasteli hetken, mutta kuuli sitten askeleita takaansa ja tajusi Gabyn varmaan vielä pitävän matalaa profiilia.

photo 43_zps47a685d6.jpg

photo 44_zps16e0f9d3.jpg

Puut olivat jo ihan kaljuja lehdistään, joten koko porukka päätti garavoida loput lehdet ja kerätä kaikki talteen. Seuraavan aamun  roska-auto saisi viedä lehdet kaatopaikalle. "Pian on lumet maassa!" Gaby hihitti Erinille. "Täällä on pakkasta jo varmasti" Erin hieroi käsiään. Hengitys huurusi jo ilmassa.

photo 45_zpsc34518d8.jpg

Iltasella Erin valvoi vielä muutamat tunnit yksin katsellen televisiota. Hän oli tehnyt nyt kaikkensa seuraavaa loppukoetta varten ja tiesi osaavansa koko aiheen. Vaikka olikin myöhä, hän soi itselleen nyt pienen ajan katsella telkkaria, hän ei pahemmin ollut ehtinyt huvitella.

photo 46_zps312e908b.jpg

Pihalla oli aamulla pari iloista footbagin pelaajaa. Ulkona oli hyvin vilpoisa ja porukka päätti pelailla hieman, että eivät jäätyisi pystyyn. Kukaan ei jaksanut kyhjöttää sisällä, kohta saisi kuitenkin istua muutamia tunteja luentosalissa ja talvinen sekä raitis ilma - kuka ei siitä välittäisi?

photo 47_zpsc138d977.jpg

"Meitä on hirmu vähän. Aatelkaa että kolme ihmistä kun lähti pois, niin tuntuu niin vähältä tää meidän porukka" Giichi höpisi. Porukasta puuttui Ethan, mutta tämä oli vielä opiskelemassa koetta varten sisätiloissa.

photo 48_zps42852dd8.jpg

Hetken pelailtuaan alkoi porukka valua sisälle. Pian oli potkimassa vain Erin ja Gaby, kunnes Erinkin päätti kylmissää lähteä sisälle. Samassa Gaby huomasi tutun hahmon kadulla. "Aslak!" hän huudahti.

photo 49_zps1e219897.jpg

Erin käveli päin ovia, mutta päätti kurkata vielä Gabyn mieheen päin terassilta. Hän ei vain kunnolla nähnyt tämän kasvoja.

photo 50_zpsd927eb1e.jpg

Lunta alkoi sataa parivaljakon kuherrellessa. "Täällä on kylmä" Gabriela huomautti, mutta jatkoi "Mennäänkö katolle, porealtaassa on tosi lämpöistä vettä ja talvella siellä on ihana olla!" nainen ehdotti. Aslak suostui ehdottomasti tähän.

photo 51_zps6666ed07.jpg

Tosissaan lunta alkoi kertyä jo paljon sekä hyvää vauhtia myös altaan reunat olivat valkoiset, ensilumi.

photo 52_zpsb686ed70.jpg

Ehkä tämä pari muistaa ensilumesta heidän ensimmäiset yhteiset hetkensä. Ehkä romanttisin ajankohta ikinä - ensilumen aikaan.

photo 53_zpsc8370de9.jpg

Myös Erinillä ja Harrylla oli aikaa toisilleen vihdoin, kun viimeisetkin opiskelut oltiin käyty - ei niin romanttisessa paikassa kylläkin.

photo 54_zps7ea0b0aa.jpg

Kolmannen kokonaisen vuoden arvosanat:

Erin - 5
Ethan - 5
Gabriela - 5
Giichi - 5
Harry - 5

Ja enää olisi yksi kokonainen 4. vuosi käytävä!

________________________________________________________________________________________

Ja tosissaan Kareninkin raskaus ei oltu suunniteltu. Tästä lähin laitan naissimeilleni raskaudenehkäisyn päälle, kun ovat yliopistossa. Haluan joidenkin pääsevän kuitenkin yliopiston läpi. Mutten siltikään halunnut lopettaa raskautta, siksi onkin ihanaa pelailla periaatteessa ilman juonta (kaduttaa kun kehittelin tähän sellaisen joka osasta) koska tykkään pelailla juuri näin - miten peli vie!

Jättäkää kommentteja, myös piilolukijat!

~ Sayu ~