Tämä perhe on yksi Jordaneista kuten jo näkyy. Lyhyesti: Justin ja Jeremy Jordan ovat veljeksiä ja Justin nai Sally Blancon ja Jeremy nai Bella Blancon. Ensimmäiset Jordanit ovat Sally ja Justin. Go!

Photobucket

Pari muutti ihan ensimmäisenä paritaloon vuokralle Nightfall Canyonissa. Heidän naapurissaan asui Sallyn sisko Bella ja Justinin veli Jeremy - jotka olivat keskenään naimisissa. Sally ja Justin menivät oitis kihloihin ja naimisiin. Häät olivat pienet - periaatteessa vain Blancon perheen kesken.

Justinin ja Jeremyn vanhemmat olivat hylänneet kaksoset heidän ollessaan pieniä ja pojat olivat asuneet keskenään kadulle - aivan, heillä oli rankkaa, kunnes löysivät Bellan ja Sallyn.

Photobucket

Pari päätti adoptoida lapsen ja sieltä he saivatkin pojan, Ethanin.

Photobucket

Sally ja Justin rakastivat hyvin paljon pientä punatukkaista poikaa, eivätkä kertoneet pojan olevan adoptoitu. Poika kumminkin epäili sillä hän ei muistuttanut vanhempiaan yhtään.

Photobucket

Ethanin ollessa lapsi, syntyi perheeseen toinen poika, Robert. Hän oli kovin isänsä näköinen - se vahvisti Ethanin ajatusta siitä, että hänet on adoptoitu. Siitä hän ei kumminkaan välittänyt, sillä se oli kumminkin hänen oma perheensä ja Robert hänen oma suloinen pikkuveljensä.

Photobucket

Kaikki sujui perheessä upeasti ja vanhemmille satoi ylennyksiä. Raha tuli ja he pääsivät muuttamaan unelmien taloonsa Port Shadowsiin, Nightfall Canyonin naapurikaupunkiin. Sally ja Justin rakensivat talon itse.

Photobucket

Photobucket

Edes jostain parista kasvokuvaa;)

Photobucket

Ethan teininä. Hänestä nähtiinkin vilaus esittelyssä Perhe Caios. Se mitä Ethanin tunteisiin tulee, hän on aidosti kiinnostunut Gabriela Caioksesta.

Photobucket

Myös Robert oli varttunut jo lapseksi. Hän on mitä suloisin poikalapsonen ja keksi posiitivia asioita melkeinpä joka asiasta.

Photobucket

Photobucket

Perhe oli saanut myös yhden uuden perheenjäsenen, Fifi-koiran. Karvakuono on melko vilkas otus. Koiraa voisi sanoa melkeinpä Robertin omaksi.

Photobucket

Veljekset nauttivat paljon kahdenkeskeisestä ajasta vanhempien ollessa töissä. Ethan vahti mielellään Robertia sekä Fifiä, hän ei paljoa kotoa pois liiku.

Photobucket

Ennen Gabrielaa Ethanilla oli lämmin suhde ystäväänsä Karen Usuihin joka on puolestaan Kyoko Usuin täti vaikka ovatkin täysin samaa ikäluokkaa! (Kyoko tavattiin esittelyssä Perhe Caios) Suhde kumminkin loppui siihen, kun Gabriela sai vieteltyä Ethanin itselleen - sen jälkeen Karen on vihannut Gabrielaa suuresti, sillä tiesi tämän vain leikkivän Ethanin tunteilla.

Photobucket

Ethan kumminkin rakastui Gabrielaan täysin eikä tajunnut tytön vain leikkivän pojan tunteilla. Heidän tarinansa ei kumminkaan jää tähän. Kurkkaa tänne jos et ole vielä lukenut/huomioinut - Älä kumminkaan unohda kommentoida! ;)

 

Jottei jäisi paha mieli Ethanin puolesta, loppukevennykseksi laitan tämän söpö kuvan ~ <3

Photobucket

___________________________________________________________________________________________

Tässä jälleen yksi perhe. Seuraavaksi vuorossa on Sallyn ja Justinin sisarukset Bella ja Jeremy Jordan.

Kommentteja toivon!:)

~ Sayu ~