Heippa taas! Tässä onkin sitten kolmannen perheen vuoro. Tämä on yksi niistä, jossa on eniten kerrottavaa. Tärkeää! Suhdesolmuja sekä sotkuja on ollut mutta selitän lyhyesti ja ytimekkäästi. Oikeastaan yritän selittää lyhyesti - eri asia onnistunko. Go!

Photobucket

Tästä löytyy koko pelini yksi alkupareista. Heitä oli yhteensä neljä simiä joista tuli kaksi paria ja tässä on yksi pari. Loogisesti...:D Pientä suhdesotkua heidän välillään oli vanhuus iässä, ennen sitä he olivat kaunis ja onnellinen pari. Bella ja Emil Caios, yliopistosta heidän elämänsä alkoi ja valmistuivat sitten neljän vuoden jälkeen ja ovatkin kaupungin rikkaimmat.

Photobucket

Kuvasta löytyy itse Emil Caios, (ja vanhaa taloa!) hän työskentelee egokuruna ja tienaa vähän yli 10 000 simolenia päivässä. Hän työskentelee vain keskiviikkoisin, joten kyllä sillä sen viikon elää. Bella sen sijaan on kotona hellan ääressä, niinkuin Emilin mielestä naisen kuuluu.

Heillä on lapsia, Emmet Caios - joka asuu samassa taloudessa vaimonsa Merokon kanssa. Ja adoptiolapsi Bea. Palaillaan häneen Perhe Jalovaisten esittelyssä. Emilillä on Erika Jalovaisen kanssa yksi salainen tytär Mira - jolla on jo oma perhe. Palaillaan heihin Perhe Nakagawan esittelyssä.

Photobucket

Tässä Meroko ja Emmet Caios. Merokon tyttönimi oli Rikyo. Hänen äitinsä Moe ja isänsä Izumi asuivat samassa taloudessa (Caioksilla) hetken kunnes muuttivat vuokralle. Merokolla on velipuoli Itachi, joka on Moen ja hänen kaukaisen vuokralaisen, Manu Pyykön poika - Itachilla on jo oma perhe ja on naimisissa Lizzy Blancon kanssa. Kurkkaa Itachi täältä! Merokolla on myös toinen veli Mio. Hän on Moen ja Izumin lapsi. Palaillaan häneen Perhe Jalovaisen esittelyssä.

Lisäksi Merokon äidillä Moella ja Emmetin isällä Emilillä oli salasuhde - vaikka kaikki asuivat samassa talossa! Suhde kuitenkin tuli selville ja se päättyi. He asuivat silti samassa taloudessa eivätkä kertoneet kenellekään tapahtuneesta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Emmet käy töissä ja Meroko on kotona suvun "perinteen" mukaan. Merokolla on erilaisia harratuksia, sillä keittiössä hänen ei tarvitse toistaiseksi häärätä, sillä Emmetin äiti Bella tekee sen. Nainen kuluttaa aikansa lekotellen kylpyammeessa, kirjoittamalla romaaneja ja joogaamalla sekä kuntoilemalla. Hän myös hoiti lapsensa itse heidän ollessa pieniä. Esikoinen Gabriela, perijä sekä keskimmäisin lapsi Giichi ja nuorimmaisin kuopus Gabe.

Photobucket

Photobucket

Gabriela Caios on kaunis ja ahkera nuori nainen. Hän ei ole oikein uskollisimmasta päästä - varsinkaan miehille. Poikien suosiossa oleva neitonen pyörittää miehiä mielensä mukaan piittaamatta heidän tunteistaan. Hän ei pidä sukunsa perinteistä vaan haluaa olla villi ja vapaa. Silti hän on hienostunut ja hänen makunsa on erittäin kallista sorttia.

Photobucket

Photobucket

Giichi Caios kasvoi juuri viime pelihetkelläni teiniksi ja on oikein komea nuorimies. Hän on siskonsa vastakohta ja välittää enemmän muista kuin itsestää. Hän haluaa kauniin, mutta herttaisen vaimon itselleen. Hän harrastaa viulunsoittoa ja soittaa sitä koulussakin. Hän välittää myös paljon isosiskostaan ja yrittää takoa tälle järkeä päähän, ettei tyttö "häpäisisi" suvun mainetta muiden tunteilla leikkimisellä ja muilla asioilla.

Photobucket

Photobucket

Gabe Caios on nuorimmaisin lapsista. Giichi huolehtii myös pikkuveljestään paljon ja Gabe matkii isoveljeään monissa asioissa - kuten hiustyylissä ja vaatetuksessa.

Jokaisen näistä nuorista on käytävä yliopisto kunnialla loppuun asti parhain arvosanoin. Caioksen suku vaatii sitä.

Photobucket

Alaluokalla Gabrielaan oli ihastunut Ethan Blanco. (Hänestä saatte kuulla yhdessä Jordanin perhe-esittelyssä). Gabriela ei piitannut köyhistä pojista, mutta silti hän tapaili/tapailee edelleen nuorta miestä salaisesti, niin etteivät muut nää tai tiedä asiasta.

Photobucket

Giichi taas oli oikeasti iskenyt silmänsä Kyoko Usui nimiseen tyttöön tavattuaan tämän koulussa. Nuoret tutustuivat ja Kyoko kiinnostui pojasta myös.

Photobucket

Hemmottelu kuului Giichin parhaisiin puoliin ja tämä vei Kyokon usein ulos syömään. Giichi kertoi yliopisto suunnitelmistaa ja Kyoko otti sen tavoitteekseen jotta saisi seurata ihastustaan. Tästä voi kenties kehkeytyä jotain?

Photobucket

Photobucket

Gabriela taas löysi jotain mielenkiintoisempaa kuin Ethan. Ukkomies Severi Usui ei voinut vastustaa nuoren tytön ehdotuksia ja lämpeni heti, vaikka olikin onnellisesti naimisissa. Kaiken huipuksi mies oli Kyoko Usuin isä. Giichiä asia ei naurattanut sillä hänen tulevan vaimonsa isä oli Gabrielan kynsissä. Nämä kaksi sitten muhinoivatkin julkisilla paikoilla hiljaisilla alueilla.

Suunnitelmani siis on, että Giichi naisi Kyoko Usuin. Katsoo mitä tuleva tuo sitten tullessaan!

_______________________________________________________________________________________

Tässä sitten tämä perhe. Yritän mahdollisimman selvästi selittää tilanteet. Jopa sitten kaikkien esittelyiden jälkeen tulisi pikku tarinoitakin perheistä, sitä suunnitelmissa;)

Seuraavaksi vuorossa on Perhe Jalovainen! Kommenttia kiitos:)