Kohtalokkaita Tunteita ensimmäinen osa


Photobucket

"No Kyoko, mitä pidät asuntolasta?" Giichi kysyi tyttöystävältään aamiaispöydässä. Nuorten linja-auto kuljetus oli saapunut asuntolalle parikymmentä minuuttia sitten ja nuoret saivat heti alkuun  maittavan aamiaisen.
"Melko ahtaat huoneet jokaisella, muuten ihan mukava sisustus" Kyoko vastasi, asuntola ei vastannut yhtään Kyokon toiveita.

Photobucket

"Ihmettelin suuresti miksi yhdeltä puuttui huone, eihän se meitä toki haittaa että jaamme yhden huoneista kahdestaan" Giichi hymyili. Kyoko nyökkäsi, sillä eihän häntä yhtään se vaivannutkaan. "Mutta kuulin kyllä, että meidät siirrettäisiin jokatapauksessa vähän isompaan asuntolaan. Soitin hetki sitten isälleni ja hän järjestää asiat. Näin nyt meidän kesken" Giichi jo hieman lupaili ja Kyoko hymyili. Olihan hänellä Nightfall Canyonin rikkain mies itsellään.

Muitakin nuoria alkoi hipsiä aamupalalle, joten parivaljakon puheet siirtyivät opiskeluun.

Photobucket

"Yllätyin paljon omien huoneidemme ahtaudesta" Erik sanoi punatukkaiselle Ethanille. Pojat olivat hieman tutustuneet Erikin siskon, Erinin kautta. "Totta puhut, mutta mitäpä väliä sillä on kun joko nukumme tai teemme koulujuttuja siellä" Ethan kertoi, hän oli kotonaan tottunut pieneen huoneeseen - toisin kuin Erik jonka huone oli ainakin viisi kertaa suurempi kuin nyt.

Photobucket

Karen oli huomannut Harry Blancon istumassa yksinäisen näköisenä keittiön takaosassa ja päätti liittyä seuraan. "Hei, mä oon Karen Usui" tyttö päätti esitellä itsensä. "Harry Blanco hei vaan" mies tervehti ujosti. Molemmat osapuolet olivat sen verran ujoja, että söivät aamiaisensa hiljaa ja painuivat sitten omille teilleen hymyillen silti nätisti toisilleen.

Photobucket

Harry suuntasi olohuoneeseen ja näki Erikin ja Gabrielan opiskelupuuhissa. Harry jäi tuijottamaan vaaleaverikköä ja unohti kokonaan ajantajun. Gabriela havahtui tuijotukseen ja nosti katseensa Harryyn. "Voinko olla avuks vai miks sä jäädyit siihen?" Gaby tapitti nuorta miestä. Samassa Erik nosti myös katseensa Harryyn.

Photobucket

Harry ei heti saanut sanaa suustaan ja pari kiusallista sekuntia kului. "Tuota.... Mietin vain haluaisitko lähteä käymään kävelyllä?" Harry sai sanotuksi, hetken hän katui sanojaan. Gabriela vain tapitti häntä ilme värähtämättä. Erik tiesi miten tässä käy joten hän päätti palata takaisin oppikirjansa pariin.

Photobucket

"Hmm... Luentoni alkaa tunnin päästä, mutta jos sulla on sanottavaa, sano se vain, kai mulla pari sekuntia liikenee" Gaby vastasi ja pamautti kirjansa kiinni. Onhan se aina mukava kuulla kohteliaisuuksia poikien suusta.

Photobucket

Harry käveli blondin perässä eteiseen ja Gaby kääntyi hänen puoleensa. Ujo Harry sai sanotuksi "Mietin, että haluaisitko lähteä kanssani treffeille ennen kuin aloitamme opiskelu urakan?". Gabriela naurahti. "Henry..." hän aloitti. "Itse asiassa olen Harry" mies korjasi päälle. "Sama se, mutta kulta pieni me ollaan aivan eri maailmasta.." Gabriela aloitti.

Photobucket

"Se onkin aivan loistava asia Gabriela, mitä erilaisempia ihmiset ovat, sen paremmin he sopivat toisilleen" Harry yritti. "Yritän selittää tän sulle mahdollisimman kauniisti. Sinä ja minä, ei todellakaan!" Gabriela naurahti ilkikurisesti, mutta Harry yritti jälleen kunnes Gaby puhahti päälle. "Ei tehdä tästä sulle niin kiusallista tilanetta, lähden nyt ylös siistiytymään, luentoni alkaa kohtapuoliin" Gaby kuiskasi ja jätti Harryn seisomaan sanattomana eteiseen.

photo 10_zps208f22f6.jpg

Yhtäkkiä Gabriela kuuli askeliaan takaansa ja samassa kuuluikin: "Hei Gaby" Ethan pysäytti neitokaisen. Syvään hukaistuaan Gabriela kääntyi ympäri, hän tiesi kyllä mitä oli luvassa. Taas.

photo 11_zpsa2409cd2.jpg

"Eikö tämä jo lopu? Alan pikkuhiljaa väsyä sinuun" Gabriela tiuskaisi. "Kuulin vain keskustelusi Harryn kanssa.. En pidä siitä että hän yrittää sinua koko ajan" Ethan sanoi suojelevaan äänen sävyyn.

photo 12_zpsf4e39536.jpg

"Ei ole totta, mä en kestä enää.." Gabriela ajatteli. "No ensinnäkin, meidän välillämme ei ole mitään. Eikä siitä kukaan koskaan saa tietääkään, ymmärrätkö? Ja se kenen kanssa deittaan ei oo sun asia, oli se Harry tai joku muu, get it?" Gabriela hermostui.

photo 13_zps9e5b97c1.jpg

"Et voi sanoa noi...." Ethan oli jatkamassa. "Ja! Ja mulla on kohta luento, mä haluun levätä" Gabriela keskeytti ja haukotteli makeasti niin teennäisesti kuin olla ja voi. Ethan huomasi kyllä sen.

photo 14_zps461c309b.jpg

"Hei elä selitä, et voi olla noin pikkumainen ja ettei välilämme olisi ollut enemmän kuin mitä se sinun mielestäsi oli!" Ethan tilitti. Gabriela huokaisi syvään vielä kerran ennenkuin keskeytti punatukan puheet.

photo 15_zpsab25b518.jpg

"Mä en jaksa sun lapsellista käytöstä Ethan, et merkinnyt mitään, anna olla" Gabriela lopetti keskustelun ja kääntyi ovelleen - tällä kertaa jäädäkseen huoneeseensa toviksi. Hän ei nyt jaksanut miehiä, vaikka hän pitikin miesten vikittelystä. Takiaiset eivät vain olleet se paras puoli.

photo 16_zps04b77425.jpg

Noin puolessa välissä ex-parin käydessä keskustelua Erin oli pysähtynyt kuuntelemaan Gabrielan temppuilua rappujen keskivaiheille. Kuullessaan Gabyn lähtevän, hän siirtyi yläkertaan ja näki Ethanin seisovan vielä paikallaan.

photo 17_zpsb6e4f167.jpg

Gaby kolautti oven kiinni miehen seisoskellessa vielä paikoillaan. Samassa Ethan kuuli Erinin äänen takaansa: "Vieläkinkö jaksat tuota blondia?". Ethan havahtui hetken päästä ja käveli Erinin luokse.

photo 18_zps0d76623a.jpg

"Me ollaan pari, pakko jaksaa" Ethan sanoi kevyesti. "No en millään halua tulla väliinne..." Erin vitsaili ja jatkoi ".. mutta minun mielestäni tämä sotku sekä rakkaus alkaa mennä yksipuoliseksi Ethan kulta, sinun osaltasi yksipuoliseksi nimittäin." hän yritti.

photo 19_zps26697121.jpg

"No minulla on vielä mahdollisuuksia!" Ethan sanoi jäykästi vastaan. "Oletpa sinä sitkeä!" Erin sanoi ja jatkoi: "Et saa jatkaa noin satuttaen itseäsi!" Erin kiivastui. Hän ei halunnut hyvän ystävänsä kärsivän sen enempää.

photo 20_zps4944d404.jpg

"Tiedän että haluat vain auttaa, mutta olen jo iso mies ja tiedän kyllä" Ethan sanoi, Erin ymmärsi ja halasi vielä ystäväänsä keskustelun lopuksi.

photo 21_zps2b4c1997.jpg

"Et sitten tule taas 'itkien' luokseni, olen sinua varoittanut monet kerrat Eth" Erin vielä sanoi ja päästi irti ystävästään. "Selvä peli" Ethan totesi.

photo 22_zps42991169.jpg

Ilta lähestyi ja kaikki olivat palanneet luennoiltaan. Gabriela astui täyteen olohuoneeseen ja sanoi: "Nyt on aika pitää pienet pirskeet tänne pääsyn kunniaksi!" Ketään se ei haitannutkaan, joten pihalle raahattiin musiikkikamppeet ja eikun juhlimaan.

photo 23_zps41645f3b.jpg

Giichi lupasi kunnon pirskeet Gabrielan kanssa, joten baarimikkokin tilattiin Caioksen laskuun. Erik on myös päässyt juhlatunnelmiin parin drinksun myötä ja vetää jo soolotanssiaankin sisarensa Erinin katsoessa porealtaasta häpeissään.

photo 24_zpsfa20a4ee.jpg

Giichi ja Kyoko olivat päässeet tanssilattialle - yhdessä kuitenkin. "Serkkusi vetää kun viimestä päivää" Kyoko hihitteli Giichin kanssa. "Tarkotatko vetää juomia vai tanssia kun viimestä päivää?" Giichi vinkkasi naiselleen tämän vastatessa molempia.

photo 25_zpsb2757bbf.jpg

Karen oli vetäytynyt porealtaaseen Erinin kanssa, kunnes Gaby liittyi tyttöjen joukkoon. Karen päätti sitten purkaa. "Gabriela tiesitkö, että veit Ethanin multa yläkoulussa? Oli aka ämmämäinen temppu" Kyoko tuhahti.

Hän oli pitkään halunnut Gabyn kuulla kunniansa ja pari drinkkiä saattoi antaa tytölle rohkeutta tähän keskusteluun. Erin joka ei käytä alkoholia laisinkaan päätti jäädä mikäli hänen täytyisi estää jomman kumman hukkuminen altaaseen.

photo 26_zpsa01a18d6.jpg

Gaby naurahti ja tiuskahti: "Mistä sä oot kuullu?" . "Mä olin Ethanin kanssa parisuhteessa, kai se nyt kertoo miksi eroaa, toisin kuin jotkut. Kävikö mielessä et mä oisin ollu Eth'in kaa vähän pidempään kun pari viikkoo?" Karen tilitti.

"Sun on turha levitellä tätä asiaa Karen!" Gaby kuiskasi tiukalla äänensävyllä. "Ei pelkoo, vaikka en sinua siedäkään missään muodossa" Karen sanoi tiukasti.

photo 27_zpsc6069262.jpg

"Gaby ootko rauhassa, ei Karen kerro kellekään" Erin  lupasi ystävänsä puolesta. "Paitsi sulle?" Gaby naurahti. "No minä tiedän sen jo sinun sekä Ethanin kautta..." Erin hymähti. Gaby pyöritteli silmiään ja naurahti sen jälkeen välittämättä keskustelusta enää.

photo 28_zps6831e491.jpg

"Noh... Mä jätän teidät juoruamaan tänne kahden kesken" Gaby naurahti. "Gaby eikö tuo ole Gabe? Pikkuveljesi?" Erin yhtäkkiä vaihto aihetta ja osoitti tanssivaa Caioksen nuorukaista.

photo 29_zpsd749190a.jpg

"Mitä helvettiä se täällä tekee?!" Gaby huudahti ja nousi altaastaan isosiskon vaistojen varassa. Gabe oli teiniksi vasta kasvanut nuorukainen ja hänen ei tarvinnut vielä olla aikuisten juhlissa.

photo 30_zps008ac59d.jpg

Tilityksen pikkuveljelleen tehnyt Gaby antoi pojan jäädä tämän luvatessa ettei käyttäisi alkoholia. Gabrielan silmiin osui kuitenkin tummatukkainen nuorukainen Braulio Jordan, joka kohta siirtyisi itsekin yliopistoon. Ethan huomasi kaiken taka-alalta.

photo 31_zps7c90ef4b.jpg

Gaby huomasi etuajassa Ethanin lähestyvän ja tuuppasi tätä hieman sivummalle Brauliosta. "Et nyt pilaa näitä juhlia!" Gaby sanoi tiukasti kuiskaten, mutta silti ympärillä oleva porukka huomasi jonkin olevan vialla. Jotkut vain eivät tienneet mistä on kyse.

photo 32_zpsb9ebfe43.jpg

Erin pelasti serkkunsa vetämällä tämän tilanteesta syrjempään. "Koko väki miettii käytöstänne noin jos hyökkäät Ethanin kimppuun" Erin antoi vinkkiä. "Kuule muru, anna pojalle vinkkiä eteenpäin jatkamisesta, sillä mulla on ainakin oikeus siihen" Gabriela täräytti törkeällä äänensävyllä.

photo 33_zpsa7376792.jpg

"Mä olen sanonut sille, Gabriela" Erin huomautti. "Monesti.. Ja sulla on oikeus jatkaa, olethan jatkanut jo aika monen kanssa" Erin jatkoi keskustelua. Gaby pyysi anteeksi serkultaan ja sanoi jatkavana Braulion kanssa juhlimista.

photo 34_zps3ad25b6f.jpg

Porukka tanssi, seurusteli ja juhli kunnes Braulion oli aika lähteä. "Kai me tavataan uudelleen Gaby?" Braulio kysyi ja Gaby lupasi soittaa pojalle, kunhan pääsisi opiskeluun ensin käsiksi kunnolla.

photo 35_zps3edeeacd.jpg

"Kai me ollaan ok?" Gaby tuli vielä kysymään Eriniltä aikaisemman tiuskimisen takia. "Voi Gaby, oon tottunut sun tiuskimiseen, rakastan sua silti sukuahan me olemme" Erin naurahti ja jatkoi jutusteluaan Gabyn kanssa kunnes lähti lämmittelemään porealtaaseen.

photo 36_zpsb8805d98.jpg

Erin istuskeli yksinään porealtaassa katsellen muiden, kuten Harryn humalaista tanssia. Alkoholia käyttämätön Erin sai mukavat naurut joka juhlissa.

photo 37_zps1da9fe1a.jpg

Erin näki yksinäisen Ethanin ja meni varmistamaan nuoren miehen mielentilan. "Olethan sä okei Ethan?" hän kysyi. "Mainiosti voin kiitos vaan Erin, oon vain väsynyt" Ethan huomautti ja Erin kehotti tätä menemään jo yöpuvulle.

photo 38_zps38d0a298.jpg

Ethan kiitti Giichiä mukavista juhlista - hänhän kustanti juomat ja baarimikon. "Ilta oli mukava, kiitokset juomista sun muista, mutta mä taidan painua jo pehkuihin" Ethan kiitteli kun sai poimittua Giichin väkijoukon keskeltä. "Eipä tuo mitään, jokunen ilrta uusiksi" Giichi vinkkasi silmää ja toivotti hyvät yöt.

photo 39_zpsfb6e5905.jpg

Erin ja Gaby olivat unohtuneet tanssimaan, kun Harry, Karen ja Erik jutustelivat kiivaasti väitellen omista pääaineistaan.

photo 40_zpse6f849f3.jpg

Giichi oli livahtanut Kyokon kanssa suihkun kautta yhteiseen makuuhuoneeseen. "Kerron sinulle pienen salaisuuden Kyoko" Giichi aloitti ja jatkoi: "Meille tulee siirto tästä asuntolasta toiseen huomenna, se on nyt virallista!". Kyoko hämmentyi hiukan pojan sanoista sanoen: "Ja meillä ei ole sama huone siellä?". Giichi nyökkäsi vastaukseksi.

photo 41_zps8616ceee.jpg

"Eipä tuo haittaa, pystyypähän opiskelemaan, meillä on koko elämä eessä" Giichi sanoi ja suuteli Kyokoa intohimoisesti tämän yrittäessä nyökkäillä samalla.

photo 42_zps2603a8f0.jpg

Muutkin olivat jo vetäytymässä makuukammariinsa uutta aamua - tai jopa uusia bileitä odotellen.

 

photo 43_zpsf89f1e82.jpg

Ei niin paljoa alkoholia nauttineet Kyoko ja Ethan olivat aikaisin hereillä ja söivät aamiaista yhdessä keskustellen eilis-illan juhlista.

photo 44_zps93dd0646.jpg

"Olo on hyvä, vaikka tulikin valvottua myöhään. Onneksi en nyt sentään hirveämmin niitä drinksuja juonut" Kyoko nauroi.

photo 45_zpsb57715c2.jpg

"Tämä on se hyvä syy kun ei pahemmin juo alkoholia" Ethan virnisti aamu-unisena Kyokon nyökätessä vielä vastaukseksi.

photo 46_zpseaabbdff.jpg

Myös muut nuorikaiset alkoivat hipsiä alakertaan ruokailemaan, kukin wc:n ja kukin suihkun kautta. Eiliset juhlat näkyivät jokaisten silmissä.

photo 47_zpsf26e8fb0.jpg

photo 48_zpsd23299c7.jpg

Giichi ja Harry keskustelivat eilisistä juhlistaan ja niiden pienistä välikohtauksista. "Siskosi veti eilen aikamoiset pultit sille Ethanille..?" Harry yritti udella Giichiltä mitä tämän mielitietyn ja punatukan välillä olikaan.

Hetken oltuaan hiljaa Giichi purskautti loputkin hammastahnan vaahdot suustaan. "Mitä sinä höpötät? Tuskin ees tuntevat toisiaan. Ehkä alkoholi vaikutti asiaan" Giichi sanoi hieman vaivaantuneesti Harryn kumminkaan tajuamatta siitä mitään.

photo 49_zpsfe4f0755.jpg

Erik ruokailu samalla aikaa serkkutyttönsä kanssa samassa pöydässä. "Vaikkei me tunnetakkaan hyvin Gaby, niin tiesitkö että olin pikkupoikana aika tykästynyt susta" Erik sanoi tuttavallisesti, vaikkei tuntenut mitään tätä kohtaan.

photo 50_zpse161de76.jpg

"Erik, oot ällöttävä, oot mun serkku. Vaikka tosiaan ei tunnetakkaan hyvin." Gabriela sanoi etovasti tajuten kuitenkin serkkunsa höpöttävän nuoruuden hölmöilyistään. "Minä otan ton 'ällöttävyyden' koheliaisuutena blondi" Erik myönsi yrittäen parantaa välejä sukulaisiinsa.

photo 52_zps4a3e46dd.jpg

Samassa Giichi yhtyi keskusteluun, sillä oli juuri tullut kirjoittamaan ensimmäistä esseetään keittiöön saadakseen hieman inspiraatiota. Tyhjässä huoneessa kun se oli pojalle vaikeaa. Eipä se keittiössäkään tainnut onnistua.

photo 53_zpsda74afec.jpg

Parin tunteroisen jälkeen puhelimeen vastaava Kyoko kertoi opiskelijoille heidän siirrostaan toiseen asuntolaan. Kimpsut ja kampsut pakattuaan nuoret odottivat innostuneina pääsyään ihka uuteen asuntolaan.

photo 54_zps8a24faaf.jpg

Asuntola kokonaisuudessaan. Tässäkin tiedoksi heille, jotka eivät vielä ole kuulleet: Tontti alkoi bugiamaan, joten otin toimekseni laittaa simini ihan The Sims 2:sen omaan Koppilan asuntolaan. Pahoitteluni - ei kuulunut tarinan kuvaan tämä temppu.

photo 55_zps6a545d50.jpg

Alakerta. Vasemmalla matollinen huone on Ethanin ja matoton huone on Harryn. Tietokone aula tilaa ja keittiötä löytyy myös alakerrasta. Sekä tietysti vihertävä WC. Olen laittanut kerrokset simeille heidän perheidensä "varojen" mukaan. Köyhimmät alakerta ym.

photo 56_zpsec50f45b.jpg

Sitten Usui-tyttöjen kerros. Musta huone on Karenin, kun taas violetti on Kyokon huone. Lukunurkkausta sekä WC-tiloja löytynee myös tästä kerroksesta väriltään kauniin keltaista ja pinkkiä. Lukunurkka toki vihertävää.

photo 57_zpsd7ec4d58.jpg

Ylin kerros sisältää tv-nurkan sekä muuta mukavaa kuten mikroaaltouunia ja pelikoneita akvaarioineen. Ruskean huoneen omistaa kaksosista se hellyyttävin poika Erik ja turkoosin huoneen hänen siskonsa Erin. Pinkki huone on sen poikien suosikin, Gabyn huone. Vihreä kuuluu siskostaan 'ylpeälle' Giichille.

photo 58_zps018a523a.jpg

Ylimmäinen ulkokerros sisältää bilepaikan - joka siis on erittäin turvallinen lyhyistä aidoistaan - täältähän tippuu korkealta jos joku hölmöilee! Pienet neliönmuotoiset huoneet ovat pyykinpesua varten.

Tässä peinimuotoista taloesittelyä siis:)

Jatkakaamme...

photo 59_zps2e10b08d.jpg

Kun kaikki olivat saaneet tutustuttua uuteen asuntolaan, alkoi Kyoko purkaa tädilleen huoliaan. "Se välttelee mua, pysyy omissa oloissaan, haluaa rauhaa..." Kyoko luetteli poikaystävänsä tekemisiään ilman Karenin saamaa puheenvuoroa.

photo 60_zps2919c092.jpg

Vaikkei Karen pitänytkään keskeyttämisestä, hän teki sen silti. "HEI! Nyt... sinä senkin....! Kuuntelisitko hetken fiksua samanikäistä tätiäsi?!" Karen sanoi kauniisti. Tämä tyttö ei helpolla hermostu, mutta hätäilevää Kyokoa ei saa muutoin hiljaiseksi.

photo 61_zps044592dc.jpg

"Kuulostaa vähän siltä, että Giichi haluaa opiskella ihan tuleivaisuutta varten. Teidän tulevasuutta!" Karen sanoi rauhallisesti ja Kyoko tajusin sen ja näin Karen sai veljentyttärensä hiljaiseksi.

photo 62_zps6ada9a14.jpgphoto 63_zps57be0feb.jpg

Karen olikin oikeassa. Giichi, kuten Harrykin pakersi suurimman osan ajastaan tehden joko lopputyötä tai esseetä. Toki luennot ja ihmisen vaatimat tarpeet olivat näiden estoina.

photo 64_zpsbea90878.jpg

Erin huolehti opiskelun ohella kunnostaan ja piti siitä, että kuntolulaitteet olivat asuntolan katolla. Mikäs sen parempaa kun juosta juoksupyörällä yläilmoissa.

photo 65_zps22389174.jpg

Gaby yritti taas pakertaa esseitä, sillä lopputyö ei tyttöä kiinnosta. Koneella istumiset eivät olleet tämän heiniä. Ovea kuitenkin kolkutettiin ja Gaby siirtyi huokaisten avaamaan ovea - Erin odotteli serkkuaan pienelle juttutuokiolle.

photo 66_zps78146c0d.jpg

Tytöt siirtyivät lukunurkkaan jutustelemaan - Gabrielasta tietenkin.
 "Meinasitko oikeesti nyt rauhoittua Gaby? Ethanilla ja Harrylla..." Erin yritti aloittaa, kunnes Gaby keskeytti hänet: "Ensinnäkin, mä en välitä Ethanista, oon sen sille yrittänyt sanoa monet kerrat".

photo 67_zps39593b74.jpg

"Ja toiseksi. Kuka tää Harry ees on? Mä en ole koskaan edes puhunut sille ennen tänne tuloa. Nähnyt vaan yläkoulussa vilaukselta ja sitäkään mä en oo pannut kunnolla merkille..." Gabriela ilmoitti. " Se on totta, mutta Ethanista..." Erin mumisi.

photo 68_zps61d351d9.jpg

"Selitä sille miksi erositte. Eth ei ole oikein käsittänyt sitä ja siksi vähän vainoaakin sua" Erin kertoi ja Gaby huomasi ilmiselvästi myös Erinin kyllästyneen hieman punatukan temppuiluun.

photo 69_zpse3e19b96.jpg

"Usko pois. Oon sanonut sille jo. Se vaan ei usko! Mua ei vaan enää kiinnosta kun en saa tehdä elämässäni enää mitään kun Ethan puuttuu joka asiaan mitä nykyään teen" Gaby sanoi. "No kannattaa miettiä millä leikkii ja miten" Erin täräytti vasten Gabrielan kasvoja ja päätti keskustelun mieluusti tähän paikkaan.

photo 70_zpse12fdd8e.jpg

Ilta alkoi painaa opiskelijoiden silmiä ja Kyoko etsi isosta asuntolasta Giichiä löytäen tämän pian aulasta. "Missäs olit näin myöhään?" Kyoko kysyi katsoen Giichiä tämän sulkiessa ovea perästään. "Luennolta tulin, mitäs kaunokainen?" Giichi kysyy katsoen takaisin tyttöään.

photo 71_zpse2bcf9ab.jpg

Kyoko käveli kohti Giichiä joka kaappasi tämän syleilyyn tämän ollessa kosketusetäisyydellä. " Mitäs tehtäisiin, kun on saatu opiskelut alta?" Giichi virnisti naiselleen. "Jos vaikka nyt tehtäisi jotain? Sait tämän päivän opskelut alta" Kyoko ehdotti.

photo 72_zps6a6137d4.jpg

Giichi päästi Kyokon otteestaan: "Minulla on puolikas essee kesken yläkerrassa ja sitten painun maate" Giichi naurahti ja Kyoko vastasi pettyneesti Giichille lähtevänsä itsekin vällyjen väliin.

photo 73_zps944956af.jpg

"Kulta, opskellaan nyt ahkerasti, se palkitsee meidät tulevaisuudessa kun astumme Caioksen kartanoon" Giichi vinkkasi silmää ja painui parin suukon jälkeen yläkertaan Kyokon jäädessä vielä alakertaan.

photo 74_zpsb0447206.jpg

Seuraava aamu sarastikin kampuksella ja Erin ja Harry painelivat molemmat samoihin aikoihin  katsomaan aamu-uutisia. Keskustelu yhdessä kuitenkin sivutti uutiset täysin.

photo 75_zps818d986d.jpg

"Opiskelet siis taidetta ja käsitöitä?" Harry kysyi Eriniltä tämän nyökätessä. "Painotun enemmän ehkä käsitöihin. Sain isoisältä perinnöksi ompelukoneen" tyttö hymyili. "Ehkä susta tulee vielä jokin kuuluisa ompelija" Harry mietti ääneen.

photo 76_zps40a425b8.jpg

"Hölmö! Ei ehkä kuuluisa mutta tunnettu ainakin!" Erin toivoi ja kutitti lopuksi Harrya ystävällisenä eleenä miehen vastatessa takaisin  kutittelemalla takaisin.

photo 77_zpsf1a65302.jpg

Mies kuitenkin kaappasi Erinin syleilyy: "Onneksi mulla on sinunlainen ystävä!" Harry totesi ja Erin ei voinu kuin nyökätä ja vastata halaukseen.

photo 78_zps22328e67.jpg

Väli infoa: Kyoko Usuin isä Severi Usui on Erikin ja Erinin äidin Mira Nakagawan veli. Kyoko on siis Erikin ja Erinin serkku, mutteivat tunne siltikään yhtään ja halukaan tutustua ei taida olla oikein korkealla ainakaan Erikin ja Kyokon suhteen.

photo 79_zps95731bd4.jpg

Karen oli vihdoin päässyt juttusille ex-poikaystävänsä Ethanin kanssa. "Ai Valtio-oppia? Eikö se ole hankalaa? Kyoko opskelee samaa. Mä opiskelen Biologiaa" Karen jutusteli yhdessä Ethanin kanssa oppiaineista. Hän musiti kuinka ihanaa oli jutustella Ethanin kanssa, kun kemiat pelasivat niin hyvin aina yhteen.

Erin kuitenkin sattui kävelemään parivaljakon ohi ja vilkutteli Ethanille.

photo 80_zps78fd4500.jpg

"Hei Eth ja Karen, kuis kulkee?" Erin tervehti ja vetäisi hieman Ethania sivummalle.

photo 81_zpsf52f21e4.jpg

Jotain, mitä Erin kuiskasikin Ethanille, siitä ei Karen pitänyt. Tämä pääsi vihdoin ja viimein pitkästä aikaa jututtamaan exäänsä ja mielessään ei minkäälaisia tunteita tätä kohtaan. Huomion kuitenkin usein vei Ethanin uusi ystävätär. Karen ei kuitenkaan ollut vihaavaa sorttia, vaan jätti ystävykset rauhaan - ja suosiolla.

photo 82_zps98def305.jpg

Erin ei vetänyt keskustelua lähellekään Gabrielaa naisen sanojensa jälkeen. Erin päätti yrittää saada miehen kääntymään muualle kuin blondiin - jutustelemalla muista kampuksen kaunokaisista. Näyttämättä suunnitelmaansa kuitenkaan Ethanille.

photo 83_zps16af3ab9.jpgphoto 84_zps2ae51fc4.jpg

Ilta kuluikin sitten tarpeiden täyttämisellä ja hurjalla opiskelulla loppukokeisiin. Ne suoritettaisiin seuraavana yönä kello 03:00, mikä oli hyvin outo aika tehdä lopputentti.

photo 85_zps58a415ed.jpg

Opiskelijat nukkuivatkin seuraavaan iltapäivään asti ,jotta jaksaisivat valvoa loppukokeeseen. Kyoko teki tuttavuutta asuntolassa olevaan mustatukkaiseen tyttöön ja keskustelivat kiivaasti kummallisesta aikataulutuksesta.

photo 86_zps97541c56.jpg

Myös miehiä se ihmetytti.
"Suurella määrällä kahvia ja muuta kofeiinia jaksaa varmasti tentit. Siellä tarjotaan kuulema vielä kylmiä välipaloja että tentti jaksetaan" Erik selitti ja Ethan nyökytteli mukana. "Mun mielestä tää on kummallinen aika tää kello 03:00" Ethan sanoi jännittyneenä.

photo 87_zps02ad5027.jpg

Erik yritti jälleen hioa tuttavuutta lapsuusajan ihastukseensa, joka kuitenkin oli vain tämän serkku. "Mitä mieltä sä oot tästä tentti aikataulusta?" Erik kysyi Gabrielalta. "Hyvin se menee, mitä sä murehdit?" Gabrielan naurahti ja jätti pojan seisomaan aulaan.

"En minä kyllä sitä kysynyt..." Erik ihmetteli. Sosiaalinen tyttö tämä Gaby.

photo 88_zps50f75312.jpg

Ethan halusi tienata hieman taskurahaa ja avitti keittiötätiä, Rooth Lempäälää keittiön puolella. Naista se ei haitannut, kun talosta löytyi ahkeria poikia.

photo 89_zps1b9ac210.jpg

Harrya vaivasi tentit sekä muut henkilökohtaiset asiat, joten tämä itki nurkassa tovin - ihan totta!

photo 90_zps2f588dca.jpg

Erik ja Ethan tuli nykyään todella hyvin toimeen ja harrastivat ennen tenttiin lähtöä vielä kireän salituokion viileässä kesä illassa. Kertaillen päässään vielä oppimiaan asioita.

photo 91_zpsfa6d3ff7.jpgphoto 92_zps23c2b73f.jpg

Ja asuntola tyhjeni kello 02:00 opiskelijoiden rynnätessä kampukselle tentteihin.

photo 93_zpsd68a56b6.jpg

Jokainen läpäisi loppukokeet.

Arvosanat ensimmäisenä puolikkaana vuonna:

Erik - 5
Erin - 5
Ethan - 3
Gabriela - 5
Giichi - 5
Harry - 5
Karen - 5
Kyoko - 5

___________________________________________________________________________________

Seuraava: Osa 2. Kuka kenenkin on

 

Kommentteja pyydän oikein kauniisti, vaikka teksti saattoi ollakin tönkköä. Johtuu siitä, etten ole mies muistiin kirjoittanut minkäänlaista tekstiä.

Voisiko vielä joku vuodatuksellinen ihminen kertoa, kuinka saan cboxin vuodatukseen? Mihin vimpaimeen täytyy se koodi laittaa tms.?:)

~ Sayu ~