Viimeinkin esimakua tarinasta! Tässäpä olisi Kohtalokkaita Tunteita tarinani henkilöt, jotka olettekin jo tavanneet teini-iässä. Nyt alkaa siis nuorten itsenäistyminen!

_______________________________________________________________________________________

Simien luonteet olen kirjannut seuraavalla tavalla: 

Alle 5 palkkia: sottapytty, ujo, laiska, vakava ja marisija.
Yli 5 tai tasan 5 palkkia: siisti, menevä, toimelias, leikkisä ja kiltti
 

Photobucket

Tässä ovat kaikki nuoret asuntolansa edessä. Saatte enemmän tietoa heistä tässä esittelyssä. No tunnistattekohan/muistuuko mieleen kuka on kukin, kaikki on siis tavattu menneissä esittelyissä.

Saanko siis esitellä:

Photobucket

Erik Jalovainen/Nakagawa (sukunimi siitä, että Erikin ja Erinin vanhemmat eivät olleet vielä naimisissa, kun kaksoset syntyivät, joten äitinsä sukunimi jäi heille)

Pääaine: Teatteritaide
Erik on: Perhetavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Alusvaatteet ja blondit simit
Inhokkina: Kilot

Erik on Erinin kaksoisveli ja Caioksien sisarusten Gabrielan ja Giichin serkku. Mies ei ollut oikeen koskaan läheinen serkuilleen, mutta uskoo lähestyvänsä serkkujensa kanssa paljon tämän neljän vuoden aikana. Erik ei ole koskaan seurustellut eikä ole oikeen löytänyt itselleen mielitiettyä. Hän harrastaa maalausta.


Luonne:
sottapytty
menevä
laiska
leikkisä
kiltti

 
Photobucket

Erin Jalovainen/Nakagawa

Pääaine: Kirjallisuus
Erin on: Mammonatavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Kuntoilu ja urheilulliset simit
Inhokkina: Kilot

Erin on Erikin kaksoisisko, sisaruksilla on hyvät välit toisiinsa mutteivat kumminkaan keskenään hirveän läheisiä ole. Caioksen lapsiin eli serkkuihinsa Erinillä ei ole mitkään lämpimät välit, mutta Gabrielan kanssa Erin on tutustunut hyvin. Välillä hän pitää serkustaan, mutta välillä hän ei jaksa Gabrielan julmuutta muita miehiä tai jopa Eriniä itseään kohtaan. Hän on silti uskollinen serkulleen sekä muille. Erin on myös hieronut hyvää ystävyyttä Harry Blancon kanssa ja viettivät useita päiviä hengaillen teininä ollessaan. Nuori neito tuntee myös Ethan Jordanin hyvin. Erin harrastaa ompelua ja käsitöitä ja unelmien ammattina rikollisuus ura.

Luonne:
sottapytty
menevä
toimelias
leikkisä
kiltti

Photobucket

Ethan Jordan

Pääaine: Valtio-oppi
Ethan on: Nautintotavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Muokatut hiukset ja karismaattiset simit
Inhokkina: Korut

Ethan Jordan on korviaan myöten rakastunut Gabriela Caiokseen, jonka kanssa tällä oli suhde teini-ikänsä aikana. Hänen mielestään siinä oli kaikki aitoa eikä ymmärrä miksi tyttö jätti hänet ja siksi tämä on vieläkin toivoa täynnä. Ethan on löytänyt lohduttavan olkapään Erinistä joka parhaansa mukaan auttaa miestä pääsemään yli tästä miestennielijästä, Ethan ei kumminkaan usko Gabrielan olevan sitä mitä Erin kertoo. Ethanilla oli ennen Gabrielaa suhde Karen Usuihin, jonka tämä jätti Gabyn takia. Ethan harrastaa mielellään kuntoilua.

Luonne:
siisti
menevä
toimelias
vakava
marisija
 
 
Photobucket

Gabriela Caios

Pääaine: Taideoppi
Gabriela on: Suosiotavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Vaaleat- ja mustatukkaiset simit
Inhokkina: Kilot

Gabriela Caios, lempinimeltään Gaby on oikea miestennielijä. Nuori nainen panostaa eniten ulkonäköönsä, sosiaaliseen elämäänsä sekä tietenkin rakkauselämäänsä. Ethan on yksi jota tyttö pyöritteli teini-iässä jonkin aikaa jonka jälkeen siirtyi pariin koululaiseensa ja sen jälkeen Kyoko Usuin isään Severi Usuihin. Gaby pitää Erin serkkuaan sille jolle kertoo kaiken ja luottaa tähän täysin. Gaby harrastaa kuntoilua.

Luonne:
sottapytty
menevä
toimelias
leikkisä
marisija

Photobucket

Giichi Caios

Pääaine: Biologia
Giichi on: Nautintotavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Mustatukkaiset ja luovat simit
Inhokkina: Uima-Asut

Giichi Caios, Gabrielan "hyvin ylpeä" hieman nuorempi pikkuveli on koko ikänsä käskenyt isosiskoaan rauhoittumaan. Varsinkin siinä vaiheessa kun sisko iski kyntensä pojan tyttöystävän isään. Giichi seurustelee siis Kyoko Usuin kanssa ja suhde alkoi jo teini-iässä. Pari tutustui Giichin ensimmäisellä baarikierroksella Darknessvill'n baarissa, Viivassa. (Stadin nimi muutettu Darknessvill) Giichi harrastaa urheulua sekä on innokas ja lahjakas viulunsoittaja.

Luonne:
sottapytty
menevä
toimelias
leikkisä
marisija

Photobucket

Harry Blanco

Pääaine: Historia
Harry on: Nautintotavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Meikkaavat ja ruskeatukkaiset simit
Inhokkina: Mustat hiukset

Harry Blanco on myös iskenyt silmänsä Gabrielaan, mutta tyttö ei ole yhtään huomaavinaan köyhänpuoleista Harrya. Harryn sydänystävä Erin saa kuunnella tämänkin miehen särkynyttä sydäntä ja toimii lohduttavana olkapäänä myös Harrylle. Harryn harrastus on pelit.

Luonne:
siisti
ujo
toimelias
leikkisä
marisija


Photobucket

Karen Usui (Karen Usui on Kyoko Usuin täti eli Kyokon äidin sisko)

Pääaine: Biologia
Karen on: Suosiotavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Mustatukkaisen simit  ja ahkerat työntekijät
Inhokkina: Kuntoilevat simit

Karen Usui on Kyoko Usuin täti joka pitää tyttöä kumminkin kuin omana siskonaan. He ovat täsmälleen saman ikäiset ja on hyvin suojeleva Kyokoa kohtaan. Karenilla oli Ethanin kanssa teini-iän aikana suhde mikä päättyi kuitenkin kyyneliin tytön osalta. Tämä ei erityisemmin pidä Gabrielasta, muttei kumminkaan vihaakaan tätä vaan elää sulassa sovussa kaikkien kanssa - Gabriela on kuitenkin nainen, jonka seuraan Karen ei tahallaan hakeudu. Tunteita Ethania kohtaan ei kuitenkaan enää ole, vain kaverillisia tunteita löytyy. Karen harrastaa urheilua ja haluaa yliopiston jälkeen poliisi uralle.

Luonne:
siisti
menevä
toimelias
vakava
kiltti

 
Photobucket

Kyoko Usui

Pääaine: Valtio-oppi
Kyoko on: Romantiikkatavoitteinen
Mieltymyksiin kuuluu: Kuntoilulliset ja vaaleatukkaiset simit
Inhokkina: Kilot

Kyoko Usui pitää tätiänsä Karenia myös aivan kuin omana siskonaan - heillä on hyvin läheiset välit. Nainen on umpirakastunut Giichin ja odottaa mieheltä lupausta avioliittoon. Romantiikkatavoitteinen Kyoko ei halua muita miehiä, mutta haluaa Giichin hemmottelevan tätä romanttisilla teoilla ja merkeillä. Kyokolla ei ole ollut muita poikaystäviä. Hän harrastaa kuntoilua.

Luonne:
sottapytty
menevä
toimelias
vakava
marisija
 
_____________________________________________________________________________________

Saa nähdä kuinka nuoret pärjäävät keskenään pienessä asuntolassa, kun joidenkin osalta suhdesolmuja on jo ollut.
Kuka saa ja kenet? Jääkö joku yksin?
Seuraavana Asuntola esittely!

Kommentteja!

~ Sayu ~