Noniin, pitkästä aikaa päivitystä! Pahoittelen, aikaa ei ole kamalasti löytynyt. Syksy onkin jo tullut varmasti koko Suomeen ja minua ainakin karmii jo ajatus lumesta ja miinus asteista... Kunpa sitä pääsisikin jonnekin etelään edes viikoksi.. Enpä usko!

Mutta löpinät sikseen ja tässä hieman kuvia viimeisetä LC:stä jota ehkäpä vuosi tai pari sitten kirjoittelin. Kuvat ovat muokattuja ja kuinka häpeänkin joitain niitä muokkauksia^^' Kumminkin  ne nyt tänne päätin laittaa syksyä piristämään.;)


Photobucket

Miehen jonka loin suvun aloittajaksi on nimeltään Darwin Swan, joka nai sitten simin nimeltä Irina Korpi. Tämä kuva on jotenkin aivan ihana ja muokkaus näyttää olevan aika värikkään pirteää.

Photobucket

Tässä sitten lisää värikästäkuvaa. Rakastin perheen taloa, sillä se oli värikkäästi ja kotoisasti sisustettu. Perhe on edelleen tallella ja mitäpä jos aloittaisin sitten pelailemaan heitä. Hekin asuvat Nightfall Canyonissa, joten tätäkin voisin jatkaa samalla lailla kuni muitakin naapurustossa asuvia.Photobucket

Photobucket

Photobucket

________________________________________________________________________________________

Tämän enempää muokattuja ei löytynyt, mutta kaikki osat ja muut kuvat ovat tallella. Jospa sitä joskus ne tännekin uskaltaisi laittaa. Nykyään muokkaan kuvia ehkä hieman paremmin ^^'

~ Sayu ~