Heippahei jälleen! Tässä on viimeistä perhe esittelyä jolloinka sitten voin aloittaa uuden tarinani Kohtalokkaita tunteita kirjoittamisen. Viimeisen perhe esittelyn Williams, voin tehdä sitten kun ehdin, (kuitenkin piakkoin sen teen!) sillä siinä perheessä olevat eivät liity tarinaan mitenkään. Perhe Usuihin siis!

Photobucket

Eli suvun aloittajat Karin ja Kenta Usui. Kentasta ei ole aikuiskuvaa, mutta tässä kuitenkin Karin kylvettämässä esikoistaan Anjua. He asuivat vuokra-asunnossa Nightfall Canyonin keskeneräisessä pienessä keskustassa.

Photobucket

Tässä Anju onkin sitten jo teini-iässä ja hänen poikaystävänsä Severi Jalovainen muutti Usuille hieman ennenkuin molemmat pakenivat yliopistolle. (He lähtivät sinne yhdessä Meroko ja Emmet Caioksen kanssa.)

Photobucket

Kuvassa Karin Usui kasvattaa toista tytärtään Karenia ja Severi Usui, joka meni Anjun kanssa naimisiin yliopistosta pästyään, kasvattaa esikoistytärtään Kyokoa. Karen on siis Kyokon täti ja täysin saman ikäinen kuin Kyoko.

Photobucket

Rahaa saatiin kerättyä ja perhe muutti Nightfall Canyonin vuorten läheisyyteen keskustan laidalle. Anju Usui kuvassa.

Photobucket

Tyttäret olivat kuin sisaruksia, vaikka Karen olikin Kyokon täti. (Kyoko on tummanruskea tukkainen ja Karen-täti vaalearuskea tukkainen).

PhotobucketPhotobucket

Kyoko ja Karen. Karen leikkimässä perheen pienen mamsterin, Vampiren kanssa.

Photobucket

Tässä suvun aloittajan, Karin ja Kenta Usui.

Photobucket

Photobucket

Kyoko Usui teininä, mikä kaunotar. Giichi Caioksen tuleva morsian siis.

Photobucket

Ja Karen Usui, Kyokon täti.

Photobucket

Ja viime pelihetkellä ennen kuin laitoin teinit yliopistoon, Karin kuoli ja Kenta jäi yksin tyttärensä Anjun ja tämän miehen, Severin kanssa. Saa nähdä näkeekö Kenta sitä kun poikkeuksellisesti toinen tyttärensä Karen palaa talouteen jatkamaan Usuin sukua. (Sillä hänen tyttärentyttärensä Kyoko nai Giichin, joten hän ei palaa tähän talouteen).

_______________________________________________________________________________________

Voi että tämä perheiden esittey voi olla näin hankalaa! En malta odottaa, että saan vielä viimeisen perheen kirjoitettua ja pääsen suoraan nauttimaan tarinoiden ja taloesittelyiden raapustelusta.:)

Jos olet kiinnostunut tulevan tarinan osien nimiin jne niin kurkkaappa ihmeessä tänne!! Infoan pian lisää tulevasta tarinasta.


Kommentteja!