Seuraavana vuorossa onkin sitten tuorein tulokas peliini, perhe Nuutinen. Hyvin alussa oleva perhe ja ovat siis Nuutisen aloittajat:)

Photobucket

Nuutti ja Viola Nuutinen muuttivat rauhalliseen Port Shadowsiin melkeinpä heti häidensä jälkeen. Viola toivoi perhettä ja mammonaa kun taas Nuutti välitti siitä että hänen sukunsa pääsisi Nightfall Canyonissa asuvien Caioksen sukuun. Hän myös halusi mahdollisimman perijää taloon.

Photobucket

Viola ja Nuutti siis yrittivät saada lasta hyvin usein, vaikka rahaa olikin perheellä vielä niukasti.


Photobucket

Viola tiesi miehensä haluavan poikalasta ja hän halusi itsekin pienokaista, mutta oli silti väsynyt kokoaikaisiin touhuihin vällyjen välissä. Nainen silti jaksoi yllättävän hyvin.

Photobucket

Nuutti kävi töissä liiketalousalalla ja toi usein liikemiehiä kotiinsa illalliselle. Hyvät työsuhteet toivat hyvää mainetta hänelle ja sitä hän tarvitsi, Hän ei halua naittaa lapsiaan mihinkään köyhään perheeseen.

Photobucket

Kului pari kuukautta ja Viola huomasi olevansa raskaana ja pariskunta odotti innokkaana uutta perheenjäsentä. Viola toivoi sen olevan poika, jotta tämä saisi hetken rauhaa työskennellä sekä harjoitella ruoanlaiton taitoja.

Photobucket

Yhtenä kesäisenä yönä Violan synnytys sitten alkoi ja lapsi tuli maailmaan nopeasti.

Photobucket

Photobucket

Sieltä sitten molempien onneksi syntyi pieni poikalapsi, perijä siis saatiin heti pieneentalon alkuun. Poika sai nimekseen Niilo Nuutinen.

Photobucket

Niilo oli aivan isänsä näköinen ruskeine hiuksineen ja silmineen.

Photobucket

Kuva vielä Niilosta ja Nuutista.
___________________________________________________________________________________________

Tässä sitten tämä perhe. Tätäkään en ole pahemmin vielä pelaillut, mutta olen jo valinnut Niilolle tulevan morsiamen. Tosin hän ei ole kovin varakkaasta perheestä, mutta eiköhän Niilo saa nostettua sukunsa maineeseen isänsä tahdosta:)

Kommenttia!