Jälleen pitkästä aikaa uutta osaa. Pahoittelen pitkää 'taukoa' sillä heinäkuu oli kiireistä aika. Pidemmittä puheitta lukemaan!

Photobucket

Tässä ovat Erika ja Aatto Jalovainen, aivan, nämä ovat Jalovaisen suvun aloittajat ja kuten huomaa he ovat hyvin vanhoja.

Photobucket

Samassa taloudessa asustelevat Atsue ja Tushigi Nakagawa, upea pariskunta. Näiden kahden parin lapsoset menevät tulevssa siis naimisiin.

Hypätään hiukan ajassa eteenpäin:

Photobucket

Niito Nakagawa jatkaa Nakagawan sukua yhdessä Mira Jalovaisen kanssa. Tulevassa Mira ottaa Niiton sukunimen. Ihanaa tuo nuori lempi eikös?

Photobucket

Niitolla oli myös pikkusisko nimeltään Sayoko Nakagawa. Kuulostaako tutulta?

Photobucket

Aivan, Sayoko joka tavattiin aivan ensimmäisessä perhe-esittelyssä. Naimisiin menossa Wade Aquan kanssa nimittäin.

Photobucket

Mira ja Niito kasvoivat aikuisiksi ja perustivat siis perheen (totta kai!). Kuvat ovat otettu kauan sitten joten hypätäänpä nyt siihen missä pelini oli viimeksi sitä pelatessani;)

Photobucket

Photobucket

Mira ja Niito saivat kaksi aivan upeaa lasta. Kaksoset Erik ja Erin. Töppäilyjeni takia unohdin kokonaan ettei nuoripari ollut naimisissa ja lapsille jäi sukunimi Jalovainen Miran mukaan. Kumpikaan ei voi siis jatkaa Nakagawan sukua. (Päätökseni mukaan kumpikaan ei voi myöskään jättää sukunimeä Jalovainen).

Photobucket

Kaksosilla oli myös pikkusisko nimeltään Michiyo Nakagawa. Tyttö saa siis periä kauniin ja aivan uuden talon tullessaan yliopistosta jos sinne edes menee. Nakagawilla ei ole yliopisto pakkoa.

Photobucket

Photobucket

Tässä näette kaksoset lapsina. Rauhallista perhe-elämää viettävä perhe. Jalovaiset kuolivat ja haudat ovat hautuumaalla jos mietitte minne he ovat hävinneet.

Photobucket

Viimeksi pelaillessani meinasi pieni vahinko sattua, kun Atsue sytytti itsensä tuleen ruokaa laittaessaan. Onneksi palomies ehti hätiin ja Atsue pelastui.

__________________________________________________________________________________________

Koneeni on nyt jotenkin vuodatuksessa järjettömän hidas, että hermoni meinaavat mennä. Jos tämä jatkuu, en tiedä mitän teen...
Kaksosiin palaamme muuten yliopistossa seuraavan kerran ihan vinkiksi. (Jos vuodatus sen sallii..)

Kommenttia!