Seuraava perhe Keskitalo. Tätäkään en ole sen kummemmin ehtinyt/jaksanut pelailla, mutta eiköhän tämäkin pian lähde etenemään uudelle tasolle;)

Photobucket

Eli Kayoko Asuma - hän työskenteli pari viikkoa Caioksen kartanon palveluneitinä. Siivoili, kokkaili ja sen semmoista kunnes sai potkut töistään ja joutui muuttamaan omilleen. (Caiokset tarjosivat majoituksen, muttei enää tarvinneet palveluneitiä ja siksi potkut). Nyt hän on naimassa Pasi Keskitaloa.

Photobucket

Photobucket

Pari piti pienet häät ystävien kesken ja olivat oikein onnellinen pari. Nyt nainen on siis Kayoko Keskitalo ja elää miehensä Pasi Keskitalon kanssa Port Shadowsissa pienessä talossa.

Photobucket

He saivat esikoistyttärensä vuoden päästä häiden jälkeen ja tyttö sai nimekseen Rizuka.

Photobucket

Pasi kävi töissä ahkerasti ja toi usein työkaverinsa Mikon kotiin vierailemaan. He hengailivat vapaa-ajallakin paljon yhdessä ja Kayoko sen sijaan hoiti lasta ja kotia.

Photobucket

Photobucket

Ja yllätyksenä, Pasi ja Mikko olivat enemmän kuin ystäviä. Tätä ei toki Kayoko tiennyt laisinkaan vaan eli onnellisena miehensä kanssa, jonka luuli tuntevansa paremmin kuin hyvin.

Photobucket

Ja Kayoko ei siis tiedä mitään miehensä (todella suuresta) petoksesta. Hän odottaa toista lasta perheeseen. Tuleekohan nainen koskaan saamaan selville miehensä olevan muuta kuin mitä luulee?

__________________________________________________________________________________________

Lyhyttä esittelyä tästäkin perheestä, mutta pelailua heillä ei siis paljoa ole ollut. Ottaessani hieman lisää kuvia tähän perheeseen vähän aikaa sitten kiinnostukseni heräsi heihin. Joten voi olla että pian muuttoksia Keskitalon perheeseen tulee;)

Ja siksi esittelen perheetkin joilla en ole pelaillut paljoa, että saatte kuvan keitä kaikkia naapurustoissa oikein asustaa.

Kommentteja tähänkin pikkuruiseen esittelyyn!