Ja jälleen uutta osasta nyt näin Juhannuksen jälkeen. Yritin saada osan julkaistua Juhannuksen kunniaksi, mutta oli niin kiirettä joten se sitten jäi..  Joten hyvät myöhäisen Juhannukset!

Photobucket

Jeremy Jordan meni siis naimisiin Bella Blancon kanssa ja he asuivat sisaruksiensa naapurissa paritalossa. Heille syntyi kaksi poikaa tässä taloudessa.

Photobucket

Vanhempi poika Braulio, joka näyttää aivan isältään.

Photobucket

Ja hieman Brauliota nuorempi poika Joey, joka taas näyttää todella paljon äidiltään.

Lapsoset kasvoivat ja perheen varat alkoivat olla hiukan huonot, joten he muuttivat Port Shadowsiin ostaen pikkuruisen oman tontin, jossa oli todella pieni talo.

Photobucket

Pienellä tarkoitan todellakin pientä, talossa olohuone ja keittiö samassa, sekä kaksi makuuhuonetta vanhemmille ja pojille ja tietysti pikkuruinen kylpyhuone. Verrattuna toisiin Jordaneihin, tällä menee rahan tulon kanssa huonosti.

Photobucket

Vaikka Braulio (nukkuva sim) olikin vanhempi, oli hän se villimpi lapsista ja pikkuveli yritti huolehtia ettei tämä joutuisi vaikeuksiin. Braulio ei veljestään paljo välitä, heillä ei siis ole mitkään parhaimmat välit Braulion näkökulmasta.

Photobucket

Kilttinä poikana tämä ahersi läksyjensä kimpussa usein ja välillä myös veljensä läksyt oli tämän tehtävä.

Photobucket

Photobucket

Ja parista hieman kasvokuvaa.

Photobucket

Braulion kasvettua teiniksi hän näytti vain enemmän ja enemmän isältään. Ja kapinallinen nuorihan hänestä kasvoi.

Photobucket

Photobucket

Bella ja Jeremykin vaihtoivat hieman tyyliään rennommiksi. Vanhuutta ei voi välttää.

___________________________________________________________________________________________

Ja tästä perheestä tuli hyvin hyvin lyhyt esittely sillä en ole paljoa heillä ehtinyt pelailla. Juontakaan en oikein heille keksi, katsellaan kuitenkin mitä mieleeni juolahtaa kun heillä hiukan pelailen eteen päim.

Kommenttia!

~ Sayu ~