No nyt tulikin sitten pientä muutosta kirjoituksiini ja päätin aloittaa esittelemään perheet aakkosjärjestyksessä. Tämä ei kumminkaan varmaan haittaa teitä niinkään paljon. Elikkäs päästänkin teidän lukemaan.

Photobucket

Eli tummaihoiset Karen ja Joshua Aqua asustivat aluksi Nightfall Canyonin etelänurkassa ja pitivät kotinsa vieressä pikkuruista kukkakauppaa. Se ei kumminkaan kestänyt kauaa, kun ajautui konkurssiin. Vähän ennen konkurssiin ajautumista heille syntyi esikoinen - pieni poikalapsi Wade Aqua. Rahaa saatiin kumminkin kerättyä ja pojan kasvettua lapseksi, muuttivat he isompaan omakotitaloon.

Photobucket

Photobucket

Uuteen kotiin muutettua syntyi toinen lapsonen Aquan perheeseen ja tämäkin oli poika. Nimekseen hän sai Malik. Tarhaikäinen Wade oli innoissaan pikkuveljestään ja piti tästä kovasti.

Photobucket

Photobucket

Pojat kasvoivat vauhdilla ja Wade varttui komeaksi teinipojaksi sekä Malik söpöksi pikku taaperoksi.

Photobucket

Wade löysi itselleen mukavan tyttösen jo heti pikimmiten yläasteelle siirryttyään ja Sayoko Nakagawa niminen neitokainen asuu tällä hetkellä Aquan taloudessa. Tulen hänestä kertomaan enemmän sitten Nakagawan perhe-esittelyssä. Aquan perheen talouden tulee siis tämä pari perimään ja jatkavat Aquan sukua.

_________________________________________________________________________________________

Tätä rataa siis esittelen perheet. Hyvin lyhyitä ja lisäilen sitten kuva galleriaan kuvia pelistäni. Tärkeintä on pysyä mukana kuka kukin on:) Kuvia ei paljoa tällä hetkellä löydy, kun tuli aivan olan takaa halu perustaa sivusto uudelleen. Koittakaa kestää!:D

Väliin saattaa tupsahdella sitten käytyjen perheiden taloesittelyjä jos vain suinkin saan talot siihen kuntoon, että sitä kehtaa esitellä. En nimittäin käytä koodeja, simit tienaavat elantonsa itse;) Toki teen myös taloesittelyjä omaksi huvikseni ja esittelen ne sitten täällä.