Eli tässä olisi sitten uusi osanen luettavissanne olkaa hyvät!

 

photo 2_zps80e19bdc.jpg

Giichi oli juuri saapunut kotikäynniltään Nightfall Canyonista. Hän oli käynyt perheensä luona ja etsi nopeasti raskaana olevan naisystävänsä käsiinsä. "Kukkuluuruu!" Giichi leperteli jo nyt hyvin pienelle vatsalle.

photo 3_zpsf7a32151.jpg

"Giichi, se on varmaan vasta pähkinän kokoinen. Ei se kauheasti mitään vielä kuule!" Kyoko nauroi hupsulle Giichille. "Se kuulee joka ikisen pikku äänen Kyoko!" Giichi lässytti. "Mietittiin vanhempieni kanssa et keskeyttäisit opintosi ja menisit edeltä kotiimme" mies jatkoi rennosti jutellen.

photo 4_zps6a18bbf1.jpg

Kyoko nousi enemmän pysty-asentoon jottei olisi enää niin takakenossa. "Anteeks kuinka?!" Kyoko nyrpisti nenäänsä. "Hei, tätä raskautta ei keskeytetä!" Giichi sanoi lempeästi jatkaen: "Tiijän et meidän perheelle on yliopisto tärkeää, mut isäni sanoi että se olisi nyt oikea vaihtoehto". Samassa Giichi polvistui.

photo 5_zpsb662557d.jpg

"Ja toivoisin, et sä vastaisit tähän myöntävästi. Tunnen suurta rakkautta sua kohtaan ja toivoisin et mentäisiin nyt kihloihin ja naimisiin samantien. Mitä sinä tunnet?"Giichi kysyi ja hymysuin Kyoko nosti suuren timanttisormuksen rasiasta.

photo 6_zpsadae0dfd.jpg

Näin hän ei ikinä odottanut menevänsä Giichin kanssa kihloihin saatika sitten naimisiin. Ihaillen suurempaa timanttia mitä ikinä olikaan kuvitellut, hän vastasi kyllä.

photo 7_zps066bb7a1.jpg

"Kyllä, oi kyllä!" Kyoko innostui ja hypähti miehensä kaulaan. "Kävin itseasiassa hakemassa tänään sukumme sormukset meiltä" Giichi paljasti jatkaen: "En todellakaan kuvitellut tän menevän näin, mutta vauvan muuttaa elämää"

photo 8_zps27d2c302.jpg

Sanaakaan sanomattaan Kyoko ojensi vielä kätensä jolloin hänen sormessaan kimalteli kaksi kultasormusta. Samassa Kyoko pujotti myös rinkulan Giichin nimettömään.

photo 9_zps7d13027d.jpg

photo 10_zpse954c6fc.jpg

"Minun tulee kamala ikävä sua!" Kyoko sanoi halaten tiukasti Giichiä. "Minunkin sua, usko pois!" Giichi puristi naista itseään vasten. "Olisiko parasta mennä nyt kertomaan muille, mä voin käydä pakkaamassa sun tavaroita" Giichi ehdotti ja Kyoko lähti tallustaen alakertaan.

photo 11_zps8d8f55d2.jpg

Kyoko huomasi tätinsä ja Giichin siskon opiskelevan lukuhuoneessa ja ajattelikin löytäneensä heti etsityt. "Karen, mulla olis asiaa" Kyoko sanoi.

photo 12_zpsc3b5a2e0.jpg

Karen laittoi heti opsikelukirjansa kiinni. "Kerro toki heti" hän sanoi ja nousi seisomaan. Jokainen huoneessa oleva kyllä kuulisi kerralla.

photo 13_zps73e86b28.jpg

"Mä keskeytän mun opinnot, Giichi varmaan kertoo teille kaikille syyn" Kyoko sanoi, eihän kukaan ollut vielä voinut huomata hänen pientä kasvanutta vatsaansa tarkkaan. "Pitäiskö mun huolestua?" Karen hymyili ja halasi tyttöä, hän tiesi ettei ollut ehkä mitään huolenaihetta. Hän luotti Giichiin.

photo 15_zpsa49532a8.jpg

Shakkia pelaavat Ethan ja Harrykin kuulivat keskustelun ja läheiseksi tullut Ethan halasi myös Kyokoa. "Mehän nähdään sit kun jokainen valmistutaan?" hän huolestui. "Toki Eth" Kyoko hymyili.

photo 14_zps2c7b0e49.jpg

Myös Gaby oli Kyokolle läheinen ja tämä myös halusi veljensä naiselta halauksen. Kukaan ei Kyokon onneksi katsahtanut sormuksia, hän halusi mieluiten Giichin kertovan raskaudesta ja aviosta.

photo 16_zpsddd1391f.jpg

Hyvästellessään ne läheisimmät, Kyoko käpösteli puhelimen luokse. Vielä nostessaan luuria hän ajatteli, että olisi mielellään tutustunut muihinkin paremmin ja jatkanut kunnon opiskelua. Eihän hänestä olisi vielä äidiksi!

"Kyoko Usui... Siis Caios täällä hei, haluaisin taksin Koppalan asuntolaan.. Juu, yksi henkilö" Kyoko puheli. Miten hän tottuisi uuteen sukunimeensä.

photo 17_zps44c60676.jpg

Myös muut olivat kuulleet Kyokon lähdöstä, paitsi Erik joka oli luennolla. Kaikki kuitenkin tulivat hyvästelemään naisen. Kyoko kävi vaihtamassa mkavammat matkustus vaatteet ylleen. Eihän matkustus sujuisi lyhyessä mekossa ja koroissa, vieläpä raskaana olijalle!

(Anteeksi ajatuskuplat, minua ne ärsyttävät hyvin hyvin paljon...)

photo 18_zpsf3a51dc7.jpg

"Pärjäätköhän sä veikkoseni ilman naistas?" Harry tuli ja antoi hyvin 'miehekkään' halauksen hyvälle ystävälleen. "Voi kuule, opiskelu tuntuu ehkä helpommalta, mut ikävä tulee tottakai!" Giichi huomautti. Opiskelu tosissaan oli nyt pääsijalla.

photo 19_zpsa1c72d40.jpg

Kyoko tepasteli vaitonaisena taxia kohti, se kiidättäisi hänet kohta Nightfall Canyoniin Caioksien kartanoon. Suureen ja tuntemattomaan taloon. Kun ystävät jäivät viettämään vielä yliopstoelämää ja hänestä tulee äiti.

photo 20_zps958690c2.jpg

Sisätiloissa Giichi huomasi sisarensa lähtevät yksin yläkertaan muiden jäädessä alas koneen äärelle. "Gaby odota!" Giichi pysäytti. Gaby huitaisi ilmaa sanoen "Ei nyt.." jatkaen kävelyään. "Mulla on asiaa liittyen muhun, ja haluan että sä kuulet sen ensin" Giichi lupasi.

photo 21_zps279e43a2.jpg

Gabriela ei ollut uskoa korviaan. "Mitäs nyt on tapahtunu?" hän kysyi veljeltään, hyvin mielenkiintoisin ilmein ja äänensävyin.

photo 22_zps2bba0407.jpg

Giichi selitti raskauden ja suoraan avioon menon. Koko rytinän oikeastaan. Gaby ymmärsi, että häät olisivat olleet suuri tekijä heidän suvussaan ja pettyikin hieman. Mutta tajusi kuitenkin, että lapsen olisi hyvä syntyä kun vanhemmat ovat naimisissa. Muutenhan se olisi häpeä!

photo 23_zps7a7107d8.jpg

"Onneksi olkoon!" Gaby sanoi innoissaan mutta hiljaisin äänin, hän tajusi kyllä että Giichi ei  halunnut sanoa asuintovereilleen kaikkea. Ainakaan vielä.

photo 24_zps07991383.jpg

"Muista, ei ees Nakagawan serkuille mitään, ei hiiskahustakaan!" Giichi sanoi luottavaisesti. "Kyllä mä ymmärin, se on sun oma asia kertoo!" Gaby vakuutti.

photo 355e74f5-66fd-459e-8c18-3c5dd8149e78_zps5943db40.jpg

Nuori neito antoi vielä lämpimän halin veljelleen, hän oli hyvin onnellinen tämän puolesta. Pian Ethanin ääni kantautui molempien korviin. "Mitä siellä kuiskitaan, kertokaahan meillekin!" hän kailotti samalla kun Harry ja Karen tarkkailivat koneen näyttöä tarkkaan.

photo 26_zps115ee0d8.jpg

"Kai tajuat, että se ei varmaan ole meidän asia Eth" Karen vinkkasi - ei yhtään törkeästi vaan jämäkkänä. "Yääh! Voi olla!" Ethan huokaisi. "Entäs tuolla Karen?" Harry osoitti sormella kuvaruutua.

photo 27_zps4f2e8f69.jpg

"Mitä te etitte?" Giichi kysyi. "Mietitään jos käytäis jossain pelaamassa amerikkalaista jalista joku sunnuntai" Karen sanoi, porukka katseli kampuksen lähiöpuistoja kunnes jokainen valui yläkertaan. Ensimmäiseksi kyllästyi Ethan!

photo 28_zpsd988f7c2.jpg

Harry törmäili Eriniin kesken iltapäivän ja päätti mennä tytön juttusille. "Hei Erin, mulla on huomenna ne hautajaiset. Haluatko olla mun makutuomarina kun pitäis pukukin laittaa päälle?" Harry kysyi tarttuen ystäväänsä kädestä.

photo 29_zpsc50842fe.jpg

Vaitonaisena ja hieman sönköttäen Ern pystyi vastaamaan juuri ja juuri kyllä. "Hienoo, mä etin sut sit käsiini" Harry varoitti ja ehti lähteä ennen kuin Erin edes tajusi mitään.

photo 30_zps6007402a.jpg

Erin vähän aikaa tuijotti miehen erään ja hätkähti sitten ajatukseen, miten hän reagoi Harryn kosketukseen. "Ääliö" Erin tokaisi itseään tarkoittaen ja hoiperteli yläkertaan.

photo 31_zps76c1b771.jpg

Itsensä hän löysi Erikin, kaksoisveljensä ovelta. Hän koputti oveen eikä ees tajunnut miksi hän mietti Harrya ja miten Erik liittyisi tai osaisi edes auttaa häntä siinä. "Päätän nyt turvautua veljeeni!" hän vain ajatteli.

Erin avasi oven heti kun kuuli ihanaisen veljensä äänen "Sisään".

photo 32_zps44631d68.jpg

"Moikka veli, mitäs raapustelet?" Erin kysyi tajuten samassa, ettei hän ikinä sanoisi noin. "No esseetä, eikö se oo selvää" Erik vastasi nostaen toisa kulmakarvaansa, hän aavisteli että jokin oli nyt Erinillä vinossa. Se on tuo kaksosten välinen yhteys?

photo 33_zps985f644a.jpg

"Pidänkö paussin?" Erik kysyi, tytön vain nyökätessä hiljaa vieressä. Erik pisti esseen ja kynän syrjään.

photo 34_zps3a8b3b50.jpg

"Musta tuntuu, että mulla on tunteita Harrya kohtaan. Se itsekin käyttäytyy sillä lailla, mut hei sehän oli Gabyn perään. Miks se olisi nyt mun.. Tai siis en mä halua olla mikään korvike!" Erinin suusta alkoi pulputa eikä Erik ehtinyt muuta kuin poimia pari sanaa. Harry - tunteita - korvike.

photo 35_zpsb10fae76.jpg

Erik ei saanut sanaakaan ensin suustaan.

photo 36_zpsaabd9e0b.jpg

Kunnes sitten: "No et sä ainakaan mikään korvike olis. Ja susta huomaa välillä etä sä voisit välittääkin Harrystä  enemmön kun ystävänä" Erik sanoi. "Mut miten sillä yhtäkkiä muka olisi tunteita mua kohtaan?" Erin kysyi.

photo 37_zps5c7c4ba0.jpg

"Se on huomannut sinut!" Erik osoitti. "Eli?" Erin kysyi hymysuin. Erik aloitti "Kato itsees, sä oot luonteeltasi ja ulkonäöltäsi mahtava. Okei oot mun sisko mutta voin mä niin sanoa. Oot kun meidän äiti, Mira" Erik sanoi.

photo 38_zps3b9d295e.jpg

"Kiitos Erik, mä kyllä välitän Harrystä.. Paljon" Erin myönsi, jopa itselleenkin vähitellen. Vaikka pelkäsikin olevansa korvike. Harryhän oli korviaan myöten ihastunut Gabrielaan.

Illalla kaikki kokoontuivat sohville lukusaliin:

photo 39_zps670cf7a5.jpg

Rupateltuaan sitä sun tätä Giichi päätti kertoa mullekin asuintovereilleen mitä Kyokon kanssa oli tapahtunut.

photo 40_zps62a50383.jpg

"Gaby mä taidan kertoa" Giichi huomautti. "Kannattaa" Gaby kannusti.

photo 41_zps775dfaae.jpg

"Halusin tosissaan sanoa, että Kyoko tosissaan muutti meidän kartanoomme ja hän odottaa meille lasta" Giichi sanoi nyt kaikille - osahan tästä tiesi. "Kaiken lisäksimme olemme nyt naimisissa" hän lisäsi.

photo 42_zps566f8a37.jpg

photo 43_zpsca5114df.jpg

photo 44_zps3df99dda.jpg

Porukka vuoroineen halasi ja onniteli Giichiä samoin kuin tämän sisko teki aikaisemmin. Joka puolelta vain kaikui onnitteluja Giichin korviin. Kaikki olivat hyvin onnellisia hänen puolestaan. Hän vain haluaa nyt nopeasti opiskelut purkkiin, jotta pääsisi palaamaan Kyokon ja tulevan vauvan luokse. Sen jälkeen porukka hihkutteli ja jutusteli Giichin kanssa avioliitoista ja vauvoista - kunnes suurin osa painui pehkuihin.

photo 45_zps1369cf1d.jpg

Gabriela ja Ethan palasi vielä yhdessä alakertaan syömään hieman yöpalaa. Hiljaisin merkein kuitenkin.

photo 47_zpse3928246.jpg

Gaby söi lautasensa ensin tyhjäksi. "Mitäs mieltä sä olet Giichstä ja Kyokosta?" Gaby kysäisi ohi mennen. "Aika onnenpekka veljesi. Lpaset on ihana asia maailmassa. Tosin hän joutuu olemaan vielä kauan täällä" Ethan sanoi.

photo 46_zpsfc62b036.jpg

"Totta. Mut musta tulee täti" Gaby innostui. Ethan virnisti. Hän ei ollut ikinä uskonut Gabyn innostuvan mistään mikä liittyy lapsiin.

 

 

photo 48_zps32adc8ef.jpg

Seuraavana aamuna heti kello yhdeksän aikaan Erin oli avustamassa Harrya hautajaisia varten. "Puku sopii todella hyvin" Erin sanoi mietiskellen. "Tuntuu, että olis pitänyt ostaa se koko musta" Harry pähkäili vielä oliko liituraitapuku hyvä.

photo 49_zps908b9c0b.jpg

"Höpsis, puku on hyvä ja olet todella komea" Erin

photo 50_zps59010b28.jpg

"Kiitos Erin, sinäkin olet todella kaunis. Milloinka et siis olisi, mutta..." Harry aloitti..

photo 51_zpsc12aea17.jpgphoto 52_zpsd6bfa2a1.jpgphoto 53_zps8aeefe71.jpg

Kaikki tapahtui hyvin äkkiä eikä Erin oikein ollut tajuta taahtumaa vasta kun hellä suudelma oli kestänyt puolisen minuuttia.

photo 54_zps97940863.jpg

"Harry, myöhästyt pian jos et nyt lähde" Erin oli hyvin hämillään hellästä suudelmasta. Hän piti siitä, olihan se hänen ensisuudelmansa.

photo 55_zps5f22fe0a.jpg

Harry kuitenkin vetäisi naisen hieman rajumpaan suudelmaan äskeisestä eikä Erin voinut olla erkaantumatta tästä nuoresta komeasta miehestä.

photo 56_zps27b3249e.jpg

"Anteeksi, oot vain niin vastustamaton nainen!" Harry sanoi ja Erin lehaht aivan punaiseksi ja asteli sanaa sanomatta huonene ovea kohti ja Harry seurasi perässä.

photo 57_zps1865ae29.jpgphoto 58_zps15574ea3.jpg

Erin saattoi miehen ovelle asti. "Otan vielä osaa suruusi" Erin sai nyt ensimmäisiä sanoja suustaan ja halasi Harrya tiukasti. Harry hymyili, hän tajusi että oli saanut ystävänsä hyvin hämilleen. Vai pitäisikö nyt sanoa että enemmän kuin ystävänsä.

photo 59_zpsa5327d22.jpg

Ja Harry lähti jatkamaan matkaansa Nightfall Canyoniin.

 

 

photo 60_zpse482d8a4.jpg

Pari kuukautta vierähti nopeasti ja syksy oli alussa ja opiskelut olivat hyvillä mallilla. Toinen vuosi läheni loppuaan ja pian opiskelut olisivat siis puolivälissä.

photo 61_zps00c9cefb.jpg

Onnellista mutinaa ja naureskelua kuului kattokerroksesta.

photo 62_zps3352b78b.jpg

Harry ja Erin olivat aloittaneet seurustelun hautajaistensa jälkeisenä päivänä. He olivat saaneet puhuttua asiat halki eikä Erin pelännyt enää olevansa mikään korvike.

photo 63_zps4fcde912.jpg

"Haluaisitko lähteä kanssani keskuspuistolle?" Myös Erik oli uskaltautunut osoittaa kiintymystään Karenia kohtaan. Naista se ei näyttänyt haittaavan ja hän oli mukana siinä.

photo 64_zpscabef809.jpg

Asuntolassa oli niin paljon häslinkiä ja kaikki pyörivät ympärillä päivällä tiuhaa tahtia joten he päättivät lähteä hieman ulkoilemaan keskuspuistolle illalla..

photo 65_zpsd3bf6c6d.jpg

photo 66_zpsc3add97c.jpg

Alkuilta meni jutellessa mukavia.

photo 67_zps2bf6b234.jpg

Mutta hämärässä pari uskalautui jopa hieman tanssahdella tähtien alla. "Upeaa kun tähdet näkyy syksyllä paremmin kun kesällä" Karen ihmetteli.

photo 68_zpsbe774573.jpg

photo 69_zps06e25ac5.jpg

Myös Erik uskaltautui painaa huulensa Karenin huulille tällä kertaa ja sai ensisuudelmansa tältä brunetelta.

photo 70_zps3ceb2ce1.jpg

photo 71_zps3b335e74.jpg

"Erin kuulitko jo et veljesi vei Karen Usuin treffeille puistoon?" Gaby kysyi illallispöydässä. "Aijaa? Mistä tiedät" Erin hämmästyi - hänen veljensä on niin ujo niinkuin hän itsekin. "Mä näin koko tilanteen" Gaby hihitti.

photo 72_zps6e9a0517.jpg

Puistoilijat uskaltautuivat palata asuntolalle vasta iltamyöhällä, että pääsisivät rauhassa kaksistaan porealtaaseen. "Haluatko et mä hieron vähän sun hartioitasi Karen?" Erik kysyi ja Karen vastasi hymyllään.

photo 73_zps65b61b17.jpg

Karen tiesi miehet, olihan tälläkin taka-ajatuksia. Mutta Karen tunsi samoin, hän oli ollut viimeksi Ethanin kanssa muttei sentään näin pitkällä. Eihän tästäkään välttämättä mitään suhdetta tulisi.

photo 74_zpsfdcb8968.jpgphoto 75_zps99f7385e.jpgphoto 76_zps41dcf604.jpg

Mitä lienee tästäkin tulisi..? Vai tuleeko mitään.

 

photo 77_zpsba2aeeb9.jpgphoto 78_zps13721033.jpg

Loppuvuosi kuluikin vapaa-aikaa ja kivaa viettäen. Kaikki olivat valmistautuneet loppukokeita varten todella hyvin ja hyvinhän ne menivätkin.

Toisen vuoden arvosanat:

Erik - 5
Erin - 5
Ethan - 5
Gabriela - 5
Giichi - 5
Harry - 5
Karen - 5

_______________________________________________________________________________________

Tosiaan tässä osassa oli edettävä hieman nopeammin, kiitos Kyokon raskauden..;) Anteeksi, että osan tulossa kesti. En kuitenkaan rikkonut lupaustani, se ilmestyi kyllä elokuussa!

Nyt seuraavan osan pelaankin kannettavalla ja kuvat eivät ole niin tarkkoja, sillä en edelleenkään tiedä kuinka saan reunat sileiksi. Se ei meitä haittaa? Ei ne kuvat nyt niin suttuisia oikeastaan edes ole..

Comments..!<3

~ Sayu ~